Το Βecel pro-activ φρόντισε την καρδιά της φιλόξενης Βόνιτσας
Με τελευταίο σταθμό την όμορφη Βόνιτσα ολοκληρώθηκε για το 2013 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» με μια σημαντική επιτυχία: Το 84% των κατοίκων που ακολούθησαν το πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους!
Το 84% των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους!
Με τελευταίο σταθμό την όμορφη Βόνιτσα ολοκληρώθηκε για το 2013 το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Βecel pro-activ «Διαδρομές Καρδιάς» με μια σημαντική επιτυχία: Το 84% των κατοίκων που ακολούθησαν το πρόγραμμα του Becel pro-activ μείωσαν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη τους!
Το Becel pro-activ* βρέθηκε κοντά στους κατοίκους της Βόνιτσας με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μείωσης της χοληστερίνης, συμβάλλοντας στο γενικότερο τρόπο ζωής και διατροφής τους. Αφού εξέτασε δωρεάν τα επίπεδα χοληστερίνης των κατοίκων, έδωσε τη δυνατότητα σε όσα άτομα εμφάνισαν υψηλά επίπεδα χοληστερίνης να συμμετέχουν δωρεάν στο πρόγραμμα 3 εβδομάδων.
Το Becel pro-activ φρόντισε οι συμμετέχοντες να παρακολουθούνται από διαιτολόγο σε εβδομαδιαία βάση, να ασκούνται με γυμναστή αλλά και να καταναλώνουν καθημερινά προϊόντα Becel pro-activ, μειώνοντας τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης τους εύκολα και αποτελεσματικά.
Χάρη στο πρόγραμμα που πραγματοποιεί εδώ και 6 χρόνια το Becel pro-activ, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από την υγεία της καρδιάς, περισσότερο από 36.000 άτομα σε 51 πόλεις της Ελλάδας, εξέτασαν δωρεάν τη χοληστερίνη τους και ενημερώθηκαν για τον τρόπο ελέγχου και μείωσης των επιπέδων της.
* Becel pro-activ: Με φυτικές στερόλες που μειώνουν αποτελεσματικά τη χοληστερίνη από 7% έως 10% σε 2-3 εβδομάδες, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
Ξένη δημοσίευση
- Βενεζουέλα: Ξεκίνησαν να αποχωρούν οι διασώστες – Κοντά στους 3.000 οι νεκροί από τους σεισμούς
- Με καθυστέρηση το δρομολόγιο του Superferry στη Ραφήνα – Εγκλωβίστηκε η άγκυρα σε συρματόσχοινα
- Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δυο μου γονείς»
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Στις φλόγες λεωφορείο στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Γιατί περνάμε τόσες ώρες με τα smartphones «αγκαλιά»;
- Θερινές εκπτώσεις: Χαμηλές προσδοκίες από τους εμπόρους – Τι ζητούν από την κυβέρνηση
- Σε εξέλιξη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, καίει σε δύο εργοστάσια – Τοξικός καπνός έχει σκεπάσει την περιοχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442