Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού επέστρεψε από το Δουβλίνο ο Αντώνης Σαμαράς. Μετά από συμβουλές των γιατρών του, το Σάββατο θα παραμείνει σπίτι του και έτσι δεν θα παραβρεθεί στην 6η Διάσκεψη Κορυφής των περιφερειών της Ευρώπης.
Με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού επέστρεψε από το Δουβλίνο ο Αντώνης Σαμαράς.
Μετά από συμβουλές των γιατρών του, το Σάββατο θα παραμείνει σπίτι του και έτσι δεν θα παραβρεθεί στην 6η Διάσκεψη Κορυφής των περιφερειών της Ευρώπης, στο Μέγαρο Μουσικής.
Η διάσκεψη θα γίνει παρουσία και του προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο οποίος ήρθε στην Αθήνα μαζί με τον πρωθυπουργό από το Δουβλίνο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.