Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τυφλός έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Λος Άντζελες και βγήκε αλώβητος

Τυφλός έπεσε στις γραμμές του μετρό στο Λος Άντζελες και βγήκε αλώβητος

Άγιο είχε 47χρονος τυφλός στο Λος Άντζελες που έπεσε στις γραμμές του μετρό σε σταθμό του Λος Άντζελες την ώρα ακριβώς που έφτανε ο συρμός -ο οποίος και πέρασε τελικά από πάνω του.

Άγιο είχε 47χρονος τυφλός στο Λος Άντζελες που έπεσε στις γραμμές του μετρό σε σταθμό του Λος Άντζελες την ώρα ακριβώς που έφτανε ο συρμός -ο οποίος και πέρασε τελικά από πάνω του. Ο 47χρονος γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο άνδρας βρισκόταν στην πλατφόρμα του σταθμού Wilshire/Vermont του Λος Άντζελες περιμένοντας το μετρό. Χρησιμοποιώντας το μπαστούνι του, πλησίασε την άκρη της αποβάθρας καθώς πλησιάζει ο συρμός της κόκκινης γραμμής.

Ο οδηγός του συρμού, μπαίνοντας στον σταθμό, είδε τον 47χρονο που βρισκόταν στην άκρη και κόρναρε για να τον προειδοποιήσει, αλλά ήταν πολύ αργά: Ο άνδρας έπεσε στις γραμμές.

Ο οδηγός πάτησε αμέσως το φρένο, όπως αναφέρουν οι Los Angeles Times, αλλά μέχρι να σταματήσει ο συρμός το δεύτερο βαγόνι είχε περάσει κιόλας το σημείο που είχε πέσει ο -εξαιρετικά τυχερός, όπως αποδείχθηκε- άνδρας.

Τα συνεργεία που κλήθηκαν τελικά απεγκλώβισαν τον 47χρονο, ο οποίος δεν είχε κανέναν σοβαρό τραυματισμό. Φαίνεται πως έπεσε ανάμεσα στην ακριανή σιδηροτροχιά και στη βάση της αποβάθρας και ο συρμός πέρασε από πάνω του χωρίς να τον αγγίξει. «Πρόκειται για θαύμα» είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας που διαχειρίζεται το μετρό Πολ Γκονζάλες, «είναι κάτι που βλέπεις μόνο στην τηλεόραση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024