Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
VW T-Roc Concept: Η μικρογραφία ενός Tiguan

VW T-Roc Concept: Η μικρογραφία ενός Tiguan

Ένα πρωτότυπο τρίθυρο crossover θα παρουσιάσουν οι Γερμανοί στην προσεχή διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, δίνοντας ένα δείγμα από τις μελλοντικές εξελίξεις στην SUV κατηγορία.


Η γερμανική φίρμα αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για ένα νέο πρωτότυπο SUV το οποίο θα παρουσιάσει στην προσεχή 84η έκθεση της Γενεύης, το οποίο θα αναλάβει να δώσει «μια ιδέα για το μέλλον των SUV της VW», όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται.

Με διαστάσεις 4,17 μ. μήκος, 1,83 μ. πλάτος και 1,5 μ. ύψος το T-Roc αποτελεί ένα τρίθυρο crossover με coupe οροφή η οποία αφαιρείται.

Στην εξωτερική του εικόνα ξεχωρίζουν εκτός από το χαρακτηριστικό γαλάζιο μεταλλικό χρώμα Blue Splash, η τρισδιάστατη κυψελοειδής γρίλια που πλαισιώνεται από τα κεντρικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, ενώ συνολικά η σχεδίαση του αποτελείται από αδρές γραμμές που «σπάνε» από γυαλιστερές μαύρες και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Αντίστοιχο είναι και το σκεπτικό στο εσωτερικό του το οποίο βάφεται στους ίδιους χρωματισμούς ενώ διαθέτει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και ένα αφαιρούμενο tablet ο οποίος αναλαμβάνει χρέη infotainment.

Κάτω από τις επιφάνειές του φιλοξενείται ένα δίλιτρο TDI μηχανικό σύνολο με απόδοση 184 ίππους και 380 Nm ροπής και ο οποίο συνδυάζεται με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG επτά σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Σύμφωνα με την VW, ο παραπάνω συνδυασμός υπόσχεται να επιταχύνει το βάρους 1.420 κιλών πρωτότυπο T-Roc από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δευτερόλεπτα, ενώ η μέγιστη ταχύτητα ανέρχεται σε 210 χλμ./ώρα.

auto.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024