Forever Tango: Το “Dirty Dancing” της Αργεντινής στο Θέατρο Badminton
Τρία χρόνια μετά την πρώτη του συνάντηση με το κοινό της Αθήνας, το Forever Tango, η μακροβιότερη παραγωγή tango στην ιστορία του Broadway, επιστρέφει ξανά στο Θέατρο Badminton, για δύο παραστάσεις. Τρία χρόνια μετά την πρώτη του συνάντηση με το κοινό της Αθήνας, το Forever Tango, η μακροβιότερη παραγωγή tango στην ιστορία του Broadway, επιστρέφει […]
Ο σκηνοθέτης Luis Bravo στην παράστασή του αφηγείται ολόκληρη τη διαδρομή του tango, από τις φτωχογειτονιές του Μπουένος Άιρες έως τα σαλόνια και τη διεθνή καταξίωση. Το Forever Tango είναι ένα παθιασμένο, ερωτικό, έντονα αισθησιακό ταξίδι. Είναι η ιστορία του διασημότερου “αμαρτωλού” χορού, του αργεντίνικου “Dirty Dancing”, αν προτιμάτε.
Στην παράσταστη το κοινό θα απολαύσει 14 από τους κορυφαίους χορευτές tango παγκοσμίως, έναν τραγουδιστή και ενδεκαμελή ορχήστρα, όπου τον πρώτο ρόλο έχει το bandoneon, το κατεξοχήν όργανο του tango.
Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έχει δηλώσει: “Το tango είναι ένα αίσθημα που χορεύεται. Είναι παθιασμένο και μελαγχολικό. Περισσότερο κι από χορός, το tango είναι μουσική, θέατρο, μια ολόκληρη κουλτούρα, ένας τρόπος ζωής”.
Το Forever Tango έκανε την πρεμιέρα του το 1990 στο Σαν Ντιέγκο και εικονογραφεί, μέσα από καταιγιστικές χορογραφίες και μεθυστική μουσική, τη γέννηση του tango. Στη συνέχεια έσπασε τα ταμεία στο Broadway και αποθεώθηκε από 7.000.000 θεατές σε πάνω από 50 πόλεις σε όλον τον κόσμο, ενώ κέρδισε το βραβείο Simpatia στο Φεστιβάλ του Σπολέτο και πολλές υποψηφιότητες για βραβεία Tony και Drama Desk.
Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή
Παραστάσεις: Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Α ΖΩΝΗ – 48 ευρώ, Β ΖΩΝΗ – 40 ευρώ, Γ ΖΩΝΗ – 30 ευρώ, Δ ΖΩΝΗ – 20 ευρώ, Ε ΖΩΝΗ – 12 ευρώ & Φοιτητικό/ανέργων – 9 ευρώ
Προπώληση: 210 8840600 – abcd.gr – viva.gr – Καταστήματα Public – Παπασωτηρίου & Seven Spots
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
- Πυροπροστασία περιοχών με βιομηχανικούς χώρους: Απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου και ελάχιστος έλεγχος
- «Θα είναι η πιο αιματηρή ταινία μου» – Στο επόμενο έργο του Ντάριο Αρτζέντο πρωταγωνιστεί η Ιζαμπέλ Ιπέρ
- Σπουδές για τον κόσμο που έρχεται: Computer Science και Data Science στο UNIC Athens
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442