Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Υποψήφιος για την περιφέρεια Κ.Μακεδονίας ο Μ.Τρεμόπουλος

Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Θα αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και των πολιτών» δήλωσε ο κ. Τρεμόπουλος.

Την υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη των Οικολόγων Πράσινων ανακοίνωσε ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος.

«Μετά από πίεση των μελών και με ομόφωνη, τελικά απόφαση, κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Τα μέλη εκτίμησαν ότι μετά τους αγώνες, τις αποκαλύψεις, την αποκαθήλωση του καθεστώτος Ψωμιάδη και την εμπειρία του αντιπροέδρου περιφερειακής ανάπτυξης του Ευρωκοινοβουλίου, δεν μπορεί να υπάρξει καμιά άλλη υποψηφιότητα απέναντι στον Μ. Τρεμόπουλο. Θα αγωνιστώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας και των πολιτών» δήλωσε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Για τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν ελήφθη απόφαση.

Η πρόταση για αυτόνομη κάθοδο συγκέντρωσε σχετική πλειοψηφία, καθώς υπήρξαν «λευκά» που εμπόδισαν τη διαμόρφωση απόλυτης πλειοψηφίας. Το ζήτημα θα συζητηθεί και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη.

Στη συνέλευση υπήρξαν και θετικές προσεγγίσεις στις προτάσεις συνεργασίας που έγιναν από τις παρατάξεις «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του Γιάννη Μπουτάρη και «Ανοιχτή Πόλη» του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη (ΣΥΡΙΖΑ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024