
Νέα υπηρεσία στο ΤAXISnet με το ιστορικό πληρωμών φόρων μέσω τραπεζών
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε η νέα υπηρεσία του TAXISnet που παρέχει αναλυτική ενημέρωση στους φορολογουμένους για το ιστορικό των πληρωμών φόρων που έχουν κάνει μέσω τραπεζών. Στη σελίδα αυτή εμφανίζονται τα στοιχεία πληρωμών όπως έχουν αποσταλεί από τις συνεργαζόμενες με το υπουργείο Οικονομικών τράπεζες και τα ΕΛΤΑ σύμφωνα με τα εμφανιζόμενα κριτήρια.
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε η νέα υπηρεσία του TAXISnet που παρέχει αναλυτική ενημέρωση στους φορολογουμένους για το ιστορικό των πληρωμών φόρων που έχουν κάνει μέσω τραπεζών.
Στη σελίδα αυτή εμφανίζονται τα στοιχεία πληρωμών όπως έχουν αποσταλεί από τις συνεργαζόμενες με το υπουργείο Οικονομικών τράπεζες και τα ΕΛΤΑ σύμφωνα με τα εμφανιζόμενα κριτήρια.
Ο χρήστης του TAXISnet μπορεί να αποκτά πρόσβαση στα στοιχεία πληρωμών μέσω τραπεζών στην επιλογή [Προσωποποιημένη Πληροφόρηση] –> Στοιχεία Πληρωμών.
Συνολικά περιλαμβάνονται πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί με χρήση ταυτότητας:
- Βεβαιωμένης Οφειλής (ΤΟ).
- Βεβαιωμένης Οφειλής Δηλώσεων TAXISNET (ΤΟΤ).
- Ρυθμισμένης Οφειλής (ΤΡΟ).
- Οφειλής Κατασχετηρίου Εις Χείρας Τρίτων (ΤΟΚ).
- Παρακράτησης Ποσού σε Αποδεικτικό Φορολογικής Ενημερότητας (ΤΟΠ).
- Παρακράτησης Ποσού σε Βεβαίωση Οφειλής (ΤΒΟ).
Δεν περιλαμβάνονται πληρωμές που πραγματοποιήθηκαν με χρήση της Ταυτότητας Πληρωμής Δηλώσεων ΤΑΧΙSNET η οποία είχε εκδοθεί πριν την 01/01/2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
- Τροχαίο με την εμπλοκή λεωφορείου και δύο ΙΧ στον Πειραιά – Δύο τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442