Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δοκιμές F1 2014 – Απογοήτευση στο στρατόπεδο της Red Bull μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν

Δοκιμές F1 2014 – Απογοήτευση στο στρατόπεδο της Red Bull μετά την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν

Τα προβλήματα αξιοπιστίας συνεχίζονται για την Reb Bull την ίδια στιγμή που οι βασικοί ανταγωνιστές της βρίσκουν ρυθμό. Ταχύτερος όλων την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν ο N. Hulkenberg της Force India.


Επεισοδιακά και με καθυστέρηση μισής ώρας εξαιτίας της απουσίας του απαραίτητου αριθμού κριτών ξεκίνησε η πρώτη ημέρα των δοκιμών της Formula 1 στο Μπαχρέιν.

Ο Fernando Alonso ήταν αυτός που θέλησε να βρεθεί πρώτος στην πίστα, ωστόσο, η Ferrari F14-T τον πρόδωσε, καθώς μια διαρροή λαδιού τον ανάγκασε να εγκαταλείψει, πριν καν ξεκινήσει, τις προσπάθειές του.

Παρά τα προβλήματα, πάντως, ο Ισπανός δεν άργησε να επιστρέψει στην πίστα, πραγματοποιώντας συνολικά 64 γύρους και σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε ένας ακόμη από τους διεκδικητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1. Ο λόγος για τον L. Hamilton και την εντυπωσιακή, σε σταθερότητα, Mercedes W05, η οποία χωρίς να παρουσιάσει καμία απολύτως δυσλειτουργία ολοκλήρωσε 74 γύρους.

Η ευχάριστη έκπληξη, πάντως, ήρθε από τον Nico Hulkenberg. Ο οδηγός της Force India -μίας ακόμη ομάδας που εφοδιάζεται με κινητήρες της Mercedes- όχι μόνο συμπλήρωσε 78 γύρους, αλλά πραγματοποίησε και τον καλύτερο χρόνο της ημέρας, καλύπτοντας τα 5,4 χιλιόμετρα της πίστας του Σακχίρ σε 1:36.880, δηλαδή σχεδόν ένα δευτερόλεπτο ταχύτερα από τον δεύτερο F. Alonso.

Σε αρνητικό πρωταγωνιστή αναδείχθηκε για μία ακόμη φορά η ομάδα της Red Bull, καθώς η RB10 φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις αντίστοιχες δοκιμές της Χερέθ, συμπληρώνοντας στο Μπαχρέιν μόλις 14 γύρους.

Την ίδια εικόνα παρουσίασαν και τα υπόλοιπα μονοθέσια που προμηθεύονται κινητήρες από τη Renault -μεταξύ αυτών και η πρωτοεμφανιζόμενη Lotus Ε22- με μοναδική εξαίρεση την Caterham CT 05 του Robin Frijns, η οποία ολοκλήρωσε 68 γύρους.

auto.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024