Πάνω από 2.000.000 τα καθυστερούμενα δάνεια
Πάνω από δύο εκατομμύρια είναι τα καθυστερούμενα δάνεια στο στάδιο της καταγγελίας, τα οποία έχουν πάψει να αποπληρώνονται για χρονικό διάστημα άνω των τριών μηνών.
Πάνω από δύο εκατομμύρια είναι τα καθυστερούμενα δάνεια στο στάδιο της καταγγελίας, τα οποία έχουν πάψει να αποπληρώνονται για χρονικό διάστημα άνω των τριών μηνών.
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει η Καθημερινή της Κυριακής, στα καθυστερούμενα δάνεια περιλαμβάνονται 800.000 καταναλωτικά, 900.000 πιστωτικές κάρτες, πάνω από 100.000 μικρά επιχειρηματικά δάνεια (έως 1 εκατ. ευρώ), αλλά και 300.000 στεγαστικά.
Έπειτα από έξι χρόνια ύφεσης, ο συνολικός αριθμός των δανείων που εξακολουθεί να εξυπηρετείται περιορίστηκε στα 5 εκατομμύρια περίπου, στα οποία περιλαμβάνονται και τα δάνεια που έχουν ρυθμιστεί και τα οποία αριθμούν περί το 1 εκατομμύριο περίπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στην Ελλάδα, άγχος και δουλειά πάνε χέρι-χέρι – Που στην Ευρώπη βιώνουν οι εργαζόμενοι περισσότερο στρες;
- Πώς λειτουργούν ως μπούμερανγκ στην κυβέρνηση οι χειρισμοί της για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Einstürzende Neubauten: Όταν ο θόρυβος μεταμορφώνεται σε τέχνη
- Πάσχα: Οι γυναίκες ήταν οι πρώτες που κήρυξαν την Ανάσταση – Αλλά η θέση τους στην Εκκλησία παραμένει αμφιλεγόμενη
- AI: Ο φίλος που δεν διαφωνεί ποτέ μαζί σου – Μήπως η τεχνητή νοημοσύνη μας κάνει πιο εγωιστές;
- Υποκλοπές: Το πόρισμα που εκθέτει τη ΝΔ και το who is who των εισαγγελέων που θα κληθούν να κάνουν έρευνα



