Μηνυτήρια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για κακοδιαχείριση στην ΕΒΖ
Μηνυτήρια αναφορά για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης.
Μηνυτήρια αναφορά για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης.
Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:
«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης, κατέθεσαν σήμερα Παρασκευή στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Ευάγγελο Μαδεμλή μηνυτήρια αναφορά μετά από τις καταγγελίες, που έχουν περιέλθει σε γνώση τους από εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), συνδικαλιστικές οργανώσεις και πρώην μέλος της Διοίκησης της εταιρείας, για φαινόμενα κακοδιαχείρισης σε αυτή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιωάννινα: Πέθανε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο
- «Τεράστιο διακύβευμα»: Πώς ένας παρατεταμένος πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κλονίσει την παγκόσμια οικονομία
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
