Μηνυτήρια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για κακοδιαχείριση στην ΕΒΖ
Μηνυτήρια αναφορά για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης.
Μηνυτήρια αναφορά για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης.
Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:
«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης, κατέθεσαν σήμερα Παρασκευή στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Ευάγγελο Μαδεμλή μηνυτήρια αναφορά μετά από τις καταγγελίες, που έχουν περιέλθει σε γνώση τους από εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), συνδικαλιστικές οργανώσεις και πρώην μέλος της Διοίκησης της εταιρείας, για φαινόμενα κακοδιαχείρισης σε αυτή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Απογειώνονται οι τιμές του πετρελαίου ως και 13% στις ασιατικές αγορές
- Ιράν: Τα αραβικά βασίλεια του Κόλπου απειλούν να ανταποδώσουν τα πλήγματα που δέχτηκαν
- Ιράν: Επιστολή στον ΟΗΕ για την «εγκληματική πράξη» ΗΠΑ και Ισραήλ κατά του ανώτατου ηγέτη
- Ιράν: «Η πόρτα της διπλωματίας παραμένει ανοικτή», λέει ο ΥΠΕΞ του Ομάν
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»