Μηνυτήρια αναφορά του ΣΥΡΙΖΑ για κακοδιαχείριση στην ΕΒΖ
Μηνυτήρια αναφορά για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης.
Μηνυτήρια αναφορά για φαινόμενα κακοδιαχείρισης στη διοίκηση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης.
Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται:
«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμμανατίδου, Δέσποινα Χαραλαμπίδου και Δημήτρης Στρατούλης, κατέθεσαν σήμερα Παρασκευή στον Διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Ευάγγελο Μαδεμλή μηνυτήρια αναφορά μετά από τις καταγγελίες, που έχουν περιέλθει σε γνώση τους από εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ), συνδικαλιστικές οργανώσεις και πρώην μέλος της Διοίκησης της εταιρείας, για φαινόμενα κακοδιαχείρισης σε αυτή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ


