Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η sexy λιβανέζα σκιέρ, η... καλοκαιρία και άλλα ενδιαφέροντα από το Σότσι

Η sexy λιβανέζα σκιέρ, η… καλοκαιρία και άλλα ενδιαφέροντα από το Σότσι

Σάλο έχει προκαλέσει στον Λίβανο  και όχι μόνο αισθησιακό βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο youtube με πρωταγωνίστρια μια από τις αθλήτριες που εκπροσωπεί τη χώρα στου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, την 22χρονη Ζάκι Σαμούν.

Σάλο έχει προκαλέσει στον Λίβανο και όχι μόνο αισθησιακό βίντεο που ανέβηκε πριν λίγες ώρες στο youtube με πρωταγωνίστρια μια από τις αθλήτριες που εκπροσωπεί τη χώρα στου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι, την 22χρονη Ζάκι Σαμούν.

Στο βίντεο, το οποίο εξαπλώθηκε ευρέως στο Facebook και το Twitter, η αθλήτρια του αλπικού σκι γδύνεται και μένει με το εσώρουχό της, προκειμένου να συμμετάσχει σε μια ομαδική φωτογραφία σε γνωστό χιονοδρομικό κέντρο του Λιβάνου.

Η ίδια απολογήθηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στον FACEBOOK, όπου ανέφερε:«Το βίντεο αποτελεί μέρος από τα παρασκήνια (της ομαδικής φωτογράφησης). Δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί» έγραψε η ίδια. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη ενώπιον όλων υμών, γνωρίζω ότι ο Λίβανος είναι μια συντηρητική χώρα και ότι (το βίντεο αυτό) δεν ταιριάζει στην εικόνα που αντανακλά ο πολιτισμός μας.»

Αν και ο Υπουργός Αθλητισμού στο Λίβανο, Φαϊσάλ Καράμε, αντέδρασε ζητώνας να ληφθούν πολύ σοβαρά μέτρα εναντίον της αθλήτριας, η υποστήριξης της ήρθε απο τον λαό του Λιβάνου που υποστήριξε πως η Κυβέρνηση καλά θα κάνει να ασχοληθεί με την τρομοκρατία και όχι με τον γυμνισμό.

Σαν… καλοκαίρι στο Σότσι

Πολλά τα προβλήματα που προκαλεί στο Σότσι ο καλός καιρός των τελευταίων ημερών, καθώς το χιόνι άρχισε να λιώνει σε αρκετές πλαγιές της οροσειράς του Καυκάσου.

Λόγω της κακής ποιότητας του χιονιού, η προπόνηση της κούρσας γυναικών με κλίση έπρεπε να ματαιωθεί την Τρίτη και έχει μετατεθεί για την Τετάρτη (13/2), ενώ και άλλα Ολυμπιακά αθλήματα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, λόγω αυτής της κατάστασης.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του γνωστού μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός θα παραμείνει ιδιαίτερα μαλακός έως και ζεστός για την εποχή αλλά και γενικότητα για τις απαιτήσεις των Ολυμπιακών αθλημάτων. Μικρή πτώση διαφαίνεται προς το Σαββατοκύριακο.

Συγκίνησε ο Μπιλοντό

Ενας αθλητής του σκι, ο Αλεξ Μπιλοντό κατάφερε να στρέψει τα φλας των δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο, όχι γιατί απέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα freestyle αλλά για μία κίνηση που συγκλόνισε τους θεατές και όχι μόνο.

Ο Ολυμπιονίκης καναδικής καταγωγής τράβηξε στην πίστα τον αδερφό του με ειδικές ανάγκες προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τη νίκη του.

Παγιδεύτηκε στην τουαλέτα!

Ο Τζόνι Κιν θα θυμάται για πολύ καιρό την τουαλέτα του στη ρωσική πόλη του Σότσι αφού παγιδεύτηκε μέσα της!

Ο αθλητής μπήκε στο μπάνιο χωρίς φυσικά να έχει πάρει μαζί το τηλέφωνο του, μάλιστα ανήρτησε στο twitter εικόνα από την σπασμένη πόρτα ενώ άφησε και αιχμές για τις οικοδομικές… ικανότητες των Ρώσων!

* H Nορβηγία και ο Καναδάς είχαν κατακτήσει, μέχρι και χθες, τα περισσότερα μετάλλια στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. Οι Νορβηγοί έχουν συλλέξει 11 μετάλλια (4-3-4) και οι Καναδοί 9 (4-3-2). Οι Ολλανδοί βρίσκονται στην τρίτη θέση με 8 (3-2-3). Σε απόσταση αναπνοής, με επτά μετάλλια, ακολουθούν οι ΗΠΑ (2-1-4) και η Ρωσία (1-3-3).

• Σχεδόν 1.000.000 (924.802) είναι τα εισιτήρια που είχαν, μέχρι και χθες, πωληθεί στους Ολυμπιακούς του Σότσι. Οι διοργανωτές είναι ευχαριστημένοι από τη διάθεση εισιτηρίων, τα οποία είναι από τα φθηνότερα στην ιστορία του θεσμού.

Επιμέλεια: Α.Κόδρου

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024