Πάρτε πίσω την υποψηφιότητα Βουδούρη, λέει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Πελοπονήσου
Την κάθετη αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη εκφράζουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό γυρολόγο».
Την κάθετη αντίθεσή τους στην υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη εκφράζουν από κοινού οι Οργανώσεις Μελών της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Πελοποννήσου και συγκεκριμένα οι οργανώσεις Καλαμάτας, Κορίνθου, Άργους, Τρίπολης, Ξυλοκάστρου και Σπάρτης, χαρακτηρίζοντάς τον «πολιτικό γυρολόγο».
Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, αφού αναφέρονται στη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας από τον Πέτρο Τατούλη, κατηγορώντας τον ότι άσκησε «νεοφιλελεύθερη και αντιδημοκρατική διακυβέρνηση», ασκούν κριτική στο κόμμα τους για την απόφαση επιλογής του Οδυσσέα Βουδούρη ως υποψήφιο περιφερειάρχη στην Πελοπόννησο.
Σημειώνουν πως αγνοήθηκε η γνωμοδότηση του Συντονιστικού, κάνουν λόγο για προβληματική επιλογή και διαδικασίες που ακολούθησε η Κεντρική Επιτροπή, ενώ προσθέτουν πως «θεωρούμε ότι και η ίδια η επιλογή Οδυσσέα Βουδούρη είναι λανθασμένη και καθόλου προωθητική για τον χώρο μας και τους κοινωνικούς αγώνες που συνεχίζονται καθημερινά».
Οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν: «Δεν δεχόμαστε ότι απεικονίζεται στο πρόσωπο ενός πολιτικού ‘γυρολόγου’ μια αιχμηρή πολιτική γραμμή που θα ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή, κρίνοντας αυστηρά τόσο τις πράξεις και τις δηλώσεις του, όσο και τις πολιτικές που τις γεννούν».
Επιπλέον τονίζουν: «Καλούμε τις Νομαρχιακές Επιτροπές να ταχθούν κατά της υποψηφιότητας Βουδούρη! Καλούμε τη Κεντρική Επιτροπή και την Πολιτική Γραμματεία να πάρουν πίσω την απόφασή τους! Σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα, καθώς θα αποδυναμώσει το ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των περιφερειακών εκλογών και όχι μόνο!».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
