Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι νέες κρέμες αντιγήρανσης στο φαρμακείο

Οι νέες κρέμες αντιγήρανσης στο φαρμακείο

Διαλέξαμε τις πιο πολλά υποσχόμενες αφίξεις από τα ράφια του φαρμακείου.

Ευφραιμίδη Μαρίλη, φωτό: imaxtree

Το φαρμακείο είναι πια ένας από τους αγαπημένους μας προορισμούς για shopping καλλυντικών. Όχι μόνο γιατί έτσι κι αλλιώς το επισκεπτόμαστε για τον ανεφοδιασμό του σπιτιού σε φάρμακα αλλά και γιατί διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από καλλυντικά που έχουν μία καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Βρήκαμε τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις στα ράφια του με στόχο να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας νεανική για όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.
Τα προϊόντα πλέον σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να τονώνουν τον κύκλο ανανέωσης των δερματικών κυττάρων, να επιταχύνουν τη διαδικασία απομάκρυνσης των νεκρών και να προλαμβάνουν τις φθορές πριν ακόμη εμφανιστούν. Mε συστατικά που είτε καθυστερούν είτε επανορθώνουν τις φθορές του δέρματος, οι νέες φόρμουλες βοηθούν σημαντικά ώστε να επιβραδύνουμε τους μηχανισμούς της γήρανσης.
Η ακτίνες UV καταστρέφουν το κολλαγόνο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρυτίδες και χαλάρωση. Ακόμα και μικρά ποσά ακτινοβολίας είναι δυνατόν να εντείνουν τη διαδικασία γήρανσης αφού καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου δηλαδή το δομικό σκελετό του δέρματος

Φανταστείτε τα δερματικά κύτταρα σαν μικρά κομπιούτερ που εκτελούν εντολές. Με το πέρασμα του χρόνου απορυθμίζονται και δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Για να διορθωθεί η εικόνα του δέρματος πρέπει να αποκατασταθούν οι φυσιολογικές λειτουργίες τους. Τα καλά νέα είναι ότι έχουν ειδικούς υποδοχείς που δέχονται μηνύματα από συγκεκριμένες ουσίες όπως τα ρετινοειδή.
Για το λόγο αυτό οι εταιρείες καλλυντικών δημιουργούν ολοένα και πιο εξελιγμένες συνθέσεις με δραστικά συστατικά όπως η ρετινόλη που στοχεύουν στην επιδιόρθωση των ινών κολλαγόνου, στην ενίσχυση της ενυδάτωσης και στην αντιοξειδωτική προστασία. Τα συστατικά κλειδιά παρεμβαίνουν στους υποδοχείς των κυττάρων και δίνουν νέες οδηγίες.
Η επίδρασή τους κάνει το κύτταρο να αναπτύσσεται όπως αν δεν ήταν γερασμένο, τονώνεται η λειτουργία του και σταδιακά απαλύνονται οι ρυτίδες. Παράλληλα, παρέχουμε στο δέρμα ικανοποιητικές ποσότητες νερού και επιλέγουμε προϊόντα περιποίησης που στοχεύουν στην επισκευή των κυτταρικών μεμβρανών έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η ικανότητά τους να συγκρατούν το νερό.

woman.in.gr

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024