Ανασφάλιστους υπαλλήλους σε εστιατόρια απασχολούσε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικός υποδιευθυντής που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διαχειριζόταν τρία εστιατόρια, τα οποία ήταν στο όνομα της συζύγου του, όπου απασχολούνταν και αστυνομικοί ως υπάλληλοι. Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανασφάλιστη εργασία.
Αστυνομικός Υποδιευθυντής που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων συνελήφθη από συναδέλφους του της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διαχειριζόταν τρία εστιατόρια, δύο στο κέντρο της Αθήνας και ένα στους Αμπελόκηπους, τα οποία ήταν στο όνομα της συζύγου του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα συγκεκριμένα καταστήματα απασχολούνταν και αστυνομικοί ως υπάλληλοι.
Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για φοροδιαφυγή και γιατί είχε ανασφάλιστους εργαζόμενους.
Εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή