Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκτήστε τα αγαπημένα σας Marc Jacobs με ένα tweet

Αποκτήστε τα αγαπημένα σας Marc Jacobs με ένα tweet

To νέο Marc Jacobs tweet shop είναι γεγονός. Για να αποκτήσετε τα προιόντα του δεν απαιτούνται χρήματα αλλά tweets. Κυριολεκτούμε! Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas

Λουκία Λυκίδη. Φωτό: abacapress.com/Visual Hellas

Το όνομα του Μαρκ Τζέικομπς είναι το βασικό θέμα συζήτησης στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πριν ακόμη καν αυτή αρχίσει. Ο λόγος η πρωτότυπη ιδέα του pop up καταστήματος, Daisy Marc Jacobs Tweet Shop, που θα ανοίξει από τις 7 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου, στην διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, στο Σόχο στο 462 της West Broadway από τις 11.00 έως τις 7 το απόγευμα.
Εκεί σύμφωνα με την δήλωση του «ούτε ένα δολάριο δεν θα αλλάξει χέρια» αφού όλες οι συναλλαγές θα γίνουν σε social media νόμισμα δηλαδή σε tweet και posts. Οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτούν τα αρώματα και τα αξεσουάρ του καταστήματος απλώς τουιτάροντας στο #MJDaisyChain η ανεβάζοντας στο ίδιο hastag στο Instagram. Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί η ισοτιμία tweet και δολαρίου ή αν η αξία ενός tweet θα αυξάνεται ανάλογα με το πόσα retweet θα καταφέρει να κάνει.
Η αποχώρηση του Μαρκ από τον οίκο Louis Vuitton φαίνεται πως του άφησε τον απαραίτητο χρόνο αλλά και καθαρό μυαλό για να κατεβάσει φρέσκιες ιδέες για να ενισχύσει το δικό του brand με πρώτο και καλύτερο το λανσάρισμα του τελευταίου του αρώματος Daisy. Το άνοιγμα του καταστήματος θα συμπέσει και με την κυκλοφορία της έντυπης νέα διαφημιστική καμπάνιας του Daisy. Για τους τυχερούς που θα βρίσκονται στην Νέα Υόρκη και θα μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα θα λειτουργεί φωτογραφικός θάλαμος, lounge στο οποίο θα σερβίρονται ποτά και στο οποίο θα υπάρχει δωρεάν ασύρματο δίκτυο για να μπορούν να τουιτάρουν άνετα και χωρίς χρέωση. Φυσικά η καλή μας τεχνολογία δίνει και σε εμάς την δυνατότητα όπου και να βρισκόμαστε στον κόσμο να συμμετέχουμε τουιτάροντας και κερδίζοντας τα αγαπημένα μας Marc Jacobs.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που τα αρώματα Marc Jacobs μας ξαφνιάζουν με μια πρωτότυπη ιδέα. Το λανσάρισμα του αρώματος Honey το 2013 συνδυάστηκε με μια καμπάνια στο Google όπου ο Μαρκ είχε ανεβάσει τα αγαπημένα του σημεία σε διάφορες πρωτεύουσες στον κόσμο σε ένα διαδραστικό Google Map. Όταν οι χρήστες ανέβαζαν τα δικά τους στον χάρτη κέρδιζαν αρώματα ή κομμάτια της συλλογής των ρούχων.
Μια ανάλογη πρωτοβουλία ανακοίνωσε και ο Tommy Hilfiger για το επικείμενο του σόου στις 10 Φεβρουαρίου. Ο οίκος θα χρησιμοποιήσει το #tommyfall14 για να δημιουργήσει δημοσιότητα γύρω από το σόου πριν κατά την διάρκεια και μετά από αυτό ενώ θα χρησιμοποιήσει και το νέο instameet στο Instagram για να επιτρέψει στους Instagrammers του να βρεθούν στο σόου αλλά και στα παρασκήνια του.
Σημειώστε #MJDaisyChain και η αντίστροφη μέτρηση ας αρχίσει.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024