Ενδιαφέρον του Κατάρ για ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης με την Ελλάδα
Tο ενδιαφέρον του Κατάρ για την ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης με την Ελλάδα εξέφρασε στον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, ο νέος πρεσβευτής του Κατάρ στην Ελλάδα. Στη συνάντηση συζητήθηκε ακόμη η πορεία και η προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών πολιτικών, οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Tο ενδιαφέρον του Κατάρ για την ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης με την Ελλάδα εξέφρασε στον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότη Μηταράκη, ο νέος πρεσβευτής του Κατάρ στην Ελλάδα Soltan Saad Al- Moraikhi.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί, συζητήθηκε η πορεία και η προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης των διμερών πολιτικών, οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η προσπάθεια που γίνεται για την προβολή των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην αγορά του Κατάρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποφόρτιση τώρα: Τα «μυστικά» για πραγματική χαλάρωση
- Στις ΗΠΑ το 40% των συνταγών για φάρμακα – Επιπλέον 1% του ΑΕΠ χρειάζεται η Ευρώπη
- Τι φέρνει η «χαρτογράφηση» των επιδομάτων
- Καιρός: Έως τους 34 βαθμούς η θερμοκρασία – Πού θα βρέξει
- Συνταγή: Ριζότο με σπαράγγια, δυόσμο και ξύσμα λεμονιού
- Αποκάλυψη: Η πιο…τρελή κι εύκολη απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού


