Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Όσο… Χ, ελπίζει ο Άρης που έφυγε «καθαρός» από το Αγρίνιο

Όσο… Χ, ελπίζει ο Άρης που έφυγε «καθαρός» από το Αγρίνιο

Χωρίς νικητή έληξε η τελευταία αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ. Παναιτωλικός και Άρης έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Αγρινίου, σε παιχνίδι με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό, αλλά χωρίς γκολ. Ο κακός αγωνιστικός χώρος που είχα βαρύνει από την αδιάκοπη βροχή, δυσκόλεψε αρκετά περισσότερ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι αλλά να μην μπορούν να παραβιάσουν την εστία των Κιτρίνων.

Χωρίς νικητή έληξε η τελευταία αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Παναιτωλικός και Άρης έμειναν στο 0-0 στο γήπεδο του Αγρινίου, σε παιχνίδι με αρκετές φάσεις και καλό ρυθμό, αλλά χωρίς γκολ.

Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο, σε ένα βαρύ από την έντονη βροχόπτωση αγωνιστικό χώρο. Ως εκ τούτου η πρώτη καλή στιγμή του καταγράφηκε μόλις στο 23ο λεπτό και πιστώθηκε στον Άρη, με τον Μανιά να περνά ωραία πάσα πίσω από την αντίπαλη άμυνα, τον Τσουμάνη να βγαίνει απέναντι στον Ράφαελ αλλά την μπάλα να «κολλάει» στο νερό και τον Γκάλο να προλαβαίνει τον κίνδυνο.

Στο 32΄ η κεφαλιά του Καμαρά πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Διούδη, ενώ στο 37΄ στο γύρισμα του Μανιά ο Μπακασέτας μόλις και δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε, καθώς οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί και προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι στην περιοχή του Άρη.

Ο Διούδης έπιασε… δουλειά, καθώς στο 48΄ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπικέι, στο 53΄ έβγαλε με δύσκολη απόκρουση την προβολή του Καμαρά, ενώ στο 57΄ νέα κεφαλιά του Μπικέι έφυγε άουτ. Η ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο, χάθηκε από τον Μπόγιοβιτς στο 72ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Νταλμά στο δεύτερο δοκάρι πέταξε την μπάλα ψηλά σε άδεια εστία.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις του στο τελευταίο δεκάλεπτο για το νικητήριο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε παρά την καλή ευκαιρία που είχε με τον Κούσα στο 81ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θ. Γιάχος
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τζούνιορ – Βαγγέλη, Γιαννίτσης, Κύργιας, Σουνάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας (90΄+ Μαρτίνες), Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (78΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Γκάλο, Μπακάκης (68΄ Νταλμά), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Πουλίδο, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (74΄ Σουνάς), Μπακασέτας (90΄+ Αγγελούδης), Βαγγέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης (45΄ Νταμαρλής), Τσιάρας


Στις αναμετρήσεις της 23ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
Εργοτέλης-Βέροια 2-0
Ατρόμητος-Καλλονή 2-0
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης 1-1
Πανθρακικός-Πλατανιάς 1-0
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-0
ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 5-0
Παναιτωλικός-Αρης 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 23 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 65
2. ΠΑΟΚ 51
3. Ατρόμητος 46
4. Αστέρας Τρίπολης 42
5. Παναθηναϊκός 40
6. Πανθρακικός 34
7. Παναιτωλικός 31
8. ΠΑΣ Γιάννινα 29
9. ΟΦΗ 27
. Εργοτέλης 27
11. Καλλονή 26
. Ξάνθη 26
13. Πανιώνιος 24
. Λεβαδειακός 24
15. Πλατανιάς Χανίων 22
. Απόλλων Σμύρνης 22
17. Βέροια 19
18. Άρης 14

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024