Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο ένοχος για τις δολοφονίες των δύο αστυνομικών στο Ρέντη

Συνελήφθη ο ένοχος για τις δολοφονίες των δύο αστυνομικών στο Ρέντη

Συνελήφθη ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος είχε καταδικαστεί ερήμην σε ισόβια για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη τον Μάρτιο του 2011. Ο συλληφθείς είχε καθίσει στο εδώλιο για την υπόθεση της ληστείας στο περίπτερο στο Μενίδι πριν από τη φονική συμπλοκή στο Ρέντη. Μετά την αθώωσή του για τη ληστεία, οι υπεύθυνοι του Κορυδαλλού προχώρησαν στην αποφυλάκισή του μη γνωρίζοντας ότι εις βάρος του εκκρεμεί δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών.

Συνελήφθη ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος είχε καταδικαστεί ερήμην σε ισόβια για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ρέντη τον Μάρτιο του 2011.
Ο συλληφθείς είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την υπόθεση της ληστείας στο περίπτερο στο Μενίδι πριν από τη φονική συμπλοκή στο Ρέντη. Μετά την αθώωσή του για τη ληστεία, οι υπεύθυνοι του Κορυδαλλού προχώρησαν στην αποφυλάκισή του μη γνωρίζοντας ότι εις βάρος του εκκρεμεί δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 26χρονος ομογενής συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μενίδι.
Για τον νεαρό είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή δις ισόβια κάθειρξη, επιπλέον κάθειρξη 62 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Αναζητούνταν από 20/3/2013, όταν δεν εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, στο οποίο εκδικαζόταν η συγκεκριμένη υπόθεση, παραβιάζοντας και τους περιοριστικούς όρους διαμονής, που του είχαν επιβληθεί με βούλευμα, μετά την αποφυλάκιση του την 2/10/2012.
Η σύλληψη του έγινε κατά τη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεως Ποινών και διατάχθηκε να μεταφερθεί σε φυλακές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024