Στην Κύπρο βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. Ο Ελληνας προπονητής και πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Κύπρο και εντός της ημέρας θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της «κυρίας».
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης.
Ο Έλληνας προπονητής και πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Κύπρο και εντός της ημέρας θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της «κυρίας».
Εάν δεν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στις επαφές, ο Νικοπολίδης θα διαδεχθεί στον πάγκο του συλλόγου τον Ζόρζε Κόστα, ο οποίος απολύθηκε στα μέσα της εβδομάδας μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.
O παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της Ανόρθωσης, Χρίστου Πουλλαίδη. Η «κυρία» βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος απέχοντας εννιά βαθμούς από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.