Σχεδόν πρόκριση ο ΠΑΟ, ανοιχτή ρεβάνς για ΟΣΦΠ και Ατρόμητο
Ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος που παρά το καλό θέαμα που παρουσίασαν στο «Γ.Καραϊσκάκης», δεν κατάφεραν να σκοράρουν (Ολυμπιακός - Ατρόμητος 0-0). Στα άλλα ματς που άνοιξαν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Ολυμπιακό Βόλου (Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 4-0) και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση, ενώ ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα επί του του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (ΟΦΗ - Πανιώνιος 2-0). Υπενθυμίζεται ότι οι ημερομηνίες των ρεβάνς δεν έχουν ακόμα οριστεί.
Ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στο Περιστέρι άφησαν Ολυμπιακός και Ατρόμητος που παρά το καλό θέαμα που παρουσίασαν στο «Γ.Καραϊσκάκης», δεν κατάφεραν να σκοράρουν (Ολυμπιακός – Ατρόμητος 0-0).
Στα άλλα ματς που άνοιξαν την αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τον Ολυμπιακό Βόλου (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 4-0) και βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση, ενώ ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα επί του του Πανιωνίου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (ΟΦΗ – Πανιώνιος 2-0).
Tην Πέμπτη θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας των προημιτελικών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Υπενθυμίζεται ότι οι ημερομηνίες των ρεβάνς δεν έχουν ακόμα οριστεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Λαβράκι καρπάτσιο με μους αβοκάντο
- Συνταξιούχοι: Σημειωτόν και μετ’ εμποδίων οι πληρωμές των αναδρομικών
- Ξέχνα τη γυμναστική: Τα χόμπι που σε κρατούν σε φόρμα
- «Είναι απλώς ένα μη γεγονός»: Αμφιβάλλουν οι ειδικοί για τον πίνακα που αποδίδεται στον Μιχαήλ Άγγελο
- Ευφυΐα: Τρία σημάδια που την «προδίδουν»
- Μέση Ανατολή: Η επερχόμενη κατάρρευση του Ιράν και ο λογαριασμός που θα σταλεί στην Ευρώπη




