Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση για Ολυμπιακό και Ατρόμητο

Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Περιστερίου.

Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Περιστερίου.

Ο Ολυμπιακός πήρε από το ξεκίνημα τα «ηνία» του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με την πρώτη να είναι μόλις στο 4΄ όταν ο Σηφάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Φουστέρ. Στο 9΄ ο Κάμπελ συνδυάστηκε ωραία με τον Ολαϊτάν αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός έστειλε την μπάλα την άουτ.

Ο Σαβιόλα στο 11΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κάθετη πάσα του Ολαϊτάν αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Στο 16΄ ο Σαβιόλα «έπιασε» ωραίο σουτ αλλά και πάλι ο Σηφάκης έπεσε σωστά. Στο 24’ ήταν σειρά του Σάμαρη να σουτάρει από καλή θέση αλλά μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 28΄ ο Ολαιτάν τροφοδότησε τον Σαβιόλα αλλά το σουτ του Αργεντινού ήταν και πάλι άστοχο. Ο Ατρόμητος ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και έτσι η πίεση του Ολυμπιακού ήταν αναπόφευκτη.

Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι «έδεσαν» την άμυνα τους κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Σηφάκη. Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την κατοχή όμως δεν μπορούσε να απειλήσει όπως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να «χτυπήσει» το ματς στην αντεπίθεση χάνοντας την πρώτη καλή του ευκαιρία στον αγώνα στο 62΄ με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας που πέρασε άουτ. Στο 72΄και πάλι ο Ιγκλέσιας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ αυτή την φορά αλλά ο Μέγερι απέκρουσε σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έχασαν τριπλή ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Ντομίνγκες να σουτάρει αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Ολαϊτάν στην συνέχεια ο Σέποβιτς σούταρε αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε εντυπωσιακά με την μπάλα να καταλήγει στον Κάμπελ που σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Παπαδόπουλος Δ., Γιαννούλη

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81΄ Εντινγκά), Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (77΄ Σέποβιτς), Σαβιόλα (63΄ Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):
Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο (76΄ Ναπολεόνι), Φάμπιο (46΄ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (67΄ Παπαδόπουλος)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024