Ολυμπιακός και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας και έτσι καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Περιστερίου.
Ο Ολυμπιακός πήρε από το ξεκίνημα τα «ηνία» του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με την πρώτη να είναι μόλις στο 4΄ όταν ο Σηφάκης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Φουστέρ. Στο 9΄ ο Κάμπελ συνδυάστηκε ωραία με τον Ολαϊτάν αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός έστειλε την μπάλα την άουτ.
Ο Σαβιόλα στο 11΄ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κάθετη πάσα του Ολαϊτάν αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ. Στο 16΄ ο Σαβιόλα «έπιασε» ωραίο σουτ αλλά και πάλι ο Σηφάκης έπεσε σωστά. Στο 24’ ήταν σειρά του Σάμαρη να σουτάρει από καλή θέση αλλά μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
Στο 28΄ ο Ολαιτάν τροφοδότησε τον Σαβιόλα αλλά το σουτ του Αργεντινού ήταν και πάλι άστοχο. Ο Ατρόμητος ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και έτσι η πίεση του Ολυμπιακού ήταν αναπόφευκτη.
Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενοι «έδεσαν» την άμυνα τους κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Σηφάκη. Ο Ολυμπιακός είχε και πάλι την κατοχή όμως δεν μπορούσε να απειλήσει όπως στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Ατρόμητος προσπάθησε να «χτυπήσει» το ματς στην αντεπίθεση χάνοντας την πρώτη καλή του ευκαιρία στον αγώνα στο 62΄ με την κεφαλιά του Ιγκλέσιας που πέρασε άουτ. Στο 72΄και πάλι ο Ιγκλέσιας προσπάθησε να σκοράρει με σουτ αυτή την φορά αλλά ο Μέγερι απέκρουσε σε κόρνερ.
Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έχασαν τριπλή ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Ντομίνγκες να σουτάρει αλλά η μπάλα σταμάτησε στον Ολαϊτάν στην συνέχεια ο Σέποβιτς σούταρε αλλά ο Σηφάκης απέκρουσε εντυπωσιακά με την μπάλα να καταλήγει στον Κάμπελ που σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Κίτρινες: Παπαδόπουλος Δ., Γιαννούλη
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81΄ Εντινγκά), Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (77΄ Σέποβιτς), Σαβιόλα (63΄ Ντομίνγκες), Ολαϊτάν.
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο (76΄ Ναπολεόνι), Φάμπιο (46΄ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (67΄ Παπαδόπουλος)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ