Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των συντάξεων σε όλους τους δικαιούχους του Ιδρύματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ανακοίνωσε η διοίκησης του Ιδρύματος. Εξαίρεση θα γίνει για τις συντάξεις του τέως Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΠΟΤΕ) οι οποίες θα καταβληθούν την επόμενη μέρα 31 Ιανουαρίου.
Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των συντάξεων σε όλους τους δικαιούχους του Ιδρύματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ανακοίνωσε η διοίκησης του Ιδρύματος.
Εξαίρεση θα γίνει για τις συντάξεις του τέως Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ (ΤΑΠΟΤΕ) οι οποίες θα καταβληθούν την επόμενη μέρα 31 Ιανουαρίου.
Στα μαθήματα ειδικότητας Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας θα εξεταστούν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.