Συμπληρωματική απολογία Κάντα για την υπόθεση των εξοπλιστικών
Στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς οδηγείται και πάλι ο προφυλακισμένος πρώην διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας, Αντ.Κάντας, προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την προμήθεια των πυραύλων ΡΖ90 από γερμανική εταιρεία, για την οποία φέρεται να εισέπραξε προμήθεια 750.000 ευρώ.
Στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς οδηγείται και πάλι ο προφυλακισμένος πρώην διευθυντής εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας, Αντ.Κάντας, προκειμένου να δώσει λεπτομέρειες για την προμήθεια των πυραύλων ΡΖ90 από γερμανική εταιρεία, για την οποία φέρεται να εισέπραξε προμήθεια 750.000 ευρώ.
Για τη συγκεκριμένη παράνομη πληρωμή έχει προφυλακιστεί και ο τότε εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Δ.Παπαχρήστος, ο οποίος στην απολογία του έχει παραδεχθεί ότι κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του Αντ.Κάντα «συμφωνήθηκε η μίζα».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους της Τετάρτης, ο κ. Κάντας αναμένεται να δώσει στοιχεία από λογαριασμούς και άλλων off-shore εταιρειών από τις οποίες διακινήθηκαν οι μίζες.
Παράλληλα, ανοίγει και νέος κύκλος απολογιών για την ίδια υπόθεση με την κλήση του γερμανού Όλαφ Έσλερ (τότε αντιπρόεδρος της γερμανικής εταιρείας), αλλά και ενός έλληνα τραπεζίτη, ο οποίος φέρεται ως ο άνθρωπος που διοχέτετε σε τράπεζες της Ελβετίας χρήματα από τις μίζες.
Ο ανακριτής Διαφθοράς έχει επίσης καλέσει και τον γιο του Δ.Παπαχρήστου, καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε λογαριασμούς της εταιρείας του πατέρα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Box Now Accelerates Expansion with €20M Investment
- Συνέλαβαν 66χρονο στα Άνω Λιόσια με ναρκωτικά, όπλα και πυρομαχικά – Χτύπησε αστυνομικούς κατά τον έλεγχο
- Εξηγήσεις από το ΑΠΘ για τα επεισόδια ζητεί το υπ. Παιδείας
- Η Φλαμένγκο ανοίγει την πόρτα στον Βινίσιους
- Κολοράντο: 200 πτώματα σε αποσύνθεση εντοπίστηκαν σε γραφείο τελετών – Κάθειρξη 40 ετών για τον ιδιοκτήτη
- Δημογραφικό: Μακροζωία στην Ευρώπη και γήρανση στην Ελλάδα – Δύο όψεις της ίδιας κρίσης

