Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασιλόπιτα για την Κεντροαριστερά -μαζί και τη ΔΗΜΑΡ- έκοψε το ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή

Βασιλόπιτα για την Κεντροαριστερά -μαζί και τη ΔΗΜΑΡ- έκοψε το ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή

Σε μια... διαφορετική εκδήλωση, που μπορεί να χαρακτηριστεί άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά, έκοψε την πίτα της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Σε μια… διαφορετική εκδήλωση, που μπορεί να χαρακτηριστεί άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά, έκοψε την πίτα της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η επικεφαλής της Ομάδας Συλβάνα Ράπτη, θέλοντας να δώσει το μήνυμα για μια ενωμένη και ισχυρή κεντροαριστερά στην Ελλάδα, αμέσως μετά το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Ευάγγελο Βενιζέλο και πριν κόψει ονομαστικά κομμάτια για τους παρισταμένους, έκοψε για τη ΔΗΜΑΡ και τον πρόεδρο της, Φώτη Κουβέλη, για την Δυναμική Ελλάδα του Ηλία Μόσιαλου, για το Δίκτυο της πρώην επιτρόπου Άννας Διαμαντοπούλου, για τη Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα του Ανδρέα Λοβέρδου, για τους 58 αλλά και για τις άλλες προσωπικότητες που νοιάζονται και αγωνιούν για την Σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά στην Ελλάδα.

Το «φλουρί» έπεσε στην Άννα Διαμαντοπούλου και ενώ η κ. Ράπτη επιβεβαίωνε ότι δεν είχε με κάποιο τρόπο προγραμματίσει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να επικαλεσθεί την ανάγκη της ενότητας, παρευρισκόμενος σχολίαζε ότι και με αυτό τον τρόπο το φλουρί έπεσε σε «κάποιον από εμάς και μέρος του το μοιραζόμαστε όλοι μας». Όλοι χειροκρότησαν και το μήνυμα εστάλη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024