Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ζλάταν κυνηγάει στα χιόνια και κολυμπάει σε παγωμένες λίμνες!

Ο Ζλάταν κυνηγάει στα χιόνια και κολυμπάει σε παγωμένες λίμνες!

«Φτιαγμένο στη Σουηδία»! Αυτός είναι ο τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας της Volvo στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την προώθηση του νέου μοντέλου «XC70». Ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει μόνο σε εντυπωσιακά γκολ εντός των γηπέδων, όμως, αυτή τη φορά προκαλεί αίσθηση σε ένα εξαιρετικά καλογυρισμένο διαφημιστικό σποτ. Για την ακρίβεια, ο Σουηδός άσος υποδύεται έναν κυνηγό που κολυμπάει σε παγωμένα νερά, τρέχει στο χιόνι ακολουθώντας τα θηράματά του και παράλληλα... στοχεύει στο νέο μοντέλο της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Φτιαγμένο στη Σουηδία»! Αυτός είναι ο τίτλος της διαφημιστικής καμπάνιας της Volvo στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την προώθηση του νέου μοντέλου «XC70». Ο διεθνής επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τώρα μας είχε συνηθίσει μόνο σε εντυπωσιακά γκολ εντός των γηπέδων, όμως, αυτή τη φορά προκαλεί αίσθηση σε ένα εξαιρετικά καλογυρισμένο διαφημιστικό σποτ.

Για την ακρίβεια, ο Σουηδός άσος υποδύεται έναν κυνηγό που κολυμπάει σε παγωμένα νερά, τρέχει στο χιόνι ακολουθώντας τα θηράματά του και παράλληλα… στοχεύει στο νέο μοντέλο της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μάλιστα, σε ένα από καλύτερα σημεία του σποτ, ο ίδιος πρωταγωνιστεί με την σύντροφό του, Έλενα σε… τρυφερές στιγμές στο κρεβάτι και βέβαια, σε όλες αυτές τις σκηνές προβάλλονται σχεδόν όλα τα τατουάζ του Ζλάταν, ενώ σε μερικές σκηνές εμφανίζονται και δύο παιδιά του ζευγαριού.

Το βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πόλη Γκελιβάρε, στο πιο παγωμένο βόρειο άκρο της Σουηδίας και εκεί ο 32χρονος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε απευθείας από το Παρίσι με ιδιωτικό τζετ για τις ανάγκες της φωτογράφισης

Ο Ιμπραΐμοβιτς αν και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για τα κακά σουηδικά του, δηλώνει υπέρμαχος της Σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας (έστω και αν αυτή εξαγοράστηκε από την κινέζικη Geeley) και μάλιστα, το σάουντρακ του βίντεο είναι μια επανεκτέλεση του σουηδικού εθνικού ύμνου με λόγια που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θεωρεί πως ταιριάζουν περισσότερο στην Σουηδία του 2014.

«Αυτή είναι η Σουηδία του 2014. Δεν μιλάω τέλεια σουηδικά, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Είμαι το ίδιο Σουηδός. Όλοι είμαστε διαφορετικοί αλλά εξίσου ίδιοι. Ο πατέρας μου είναι Βόσνιος και η μητέρα μου από την Κροατία. Εγώ όμως γεννήθηκα στην Σουηδία και είμαι Σουηδός πολίτης. Αυτό δεν αλλάζει».

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της εταιρείας δήλωσαν για την επιλογή του Ζλάταν:

«Η Volvo είναι κομμάτι της διεθνούς σκηνής. Ωστόσο στην χώρα μας νιώθουμε άνεση, δύναμη και έμπνευση. Θέλαμε να μοιραστούμε την αγάπη μας για την πατρίδα με ένα από τα κορυφαία παιδιά της: Τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024