Επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Τρίτη
Πρόσκαιρη επιδείνωση από τα δυτικά θα παρουσιάσει ο καιρός νωρίς το πρωί της Τρίτης, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Πρόσκαιρη επιδείνωση από τα δυτικά θα παρουσιάσει ο καιρός νωρίς το πρωί της Τρίτης, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Την Τρίτη προβλέπονται από τις πρωινές ώρες στη Δυτική Ελλάδα, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από τοπικά θυελλώδεις ανέμους. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν κυρίως την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά της ηπειρωτικής χωράς, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (περίπου από τα 400 μετρά) της δυτικής Στερεάς, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Μέχρι το μεσημέρι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο ανατολικό Αιγαίο και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά ημιορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές της Θράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους
