Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Γεωργιάδης: «Συνωμοσιολογία πως οι Γερμανοί θέλουν να μας κάνουν αποικία»

Ως «θεωρίες συνωμοσίας» απορρίπτει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την κριτική πως η Γερμανία θέλει να «κάνει αποικία την Ελλάδα» σε δηλώσεις του σε εκτενές ρεπορτάζ γερμανικού περιοδικού για την κατάσταση στη χώρα. Ο υπουργός Υγείας υποστηρίζει πως, παρά τις αντιδράσεις για τις μεταρρυθμίσεις, «ακόμη και δημόσιοι υπάλληλοι που ψηφίζουν ακραία αριστερά κόμματα καταλαβαίνουν ότι η Task Force θέλει να βοηθήσει».

Ως «θεωρίες συνωμοσίας» απορρίπτει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης την κριτική πως η Γερμανία θέλει να «κάνει αποικία την Ελλάδα» σε δηλώσεις του σε εκτενές ρεπορτάζ γερμανικού περιοδικού για την κατάσταση στη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Capital σε ρεπορτάζ που ασχολείται με τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο του οποίου συνομίλησε και με τον επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ.

Ο Αδ.Γεωργιάδης, γράφει το περιοδικό, «υπερασπίζεται τους Γερμανούς ενώπιον της κριτικής που δέχονται στην Ελλάδα: «Οι θεωρίες συνωμοσίας πως οι Γερμανοί θέλουν να μας κάνουν αποικία τους είναι ανοησίες»» λέει στο Capital.

Αναγνωρίζοντας πως ο σχεδιασμός και η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων έχει βρει αντιστάσεις, ο Αδ.Γεωργιάδης λέει ότι «τώρα όμως, ακόμη και δημόσιοι υπάλληλοι που ψηφίζουν ακραία αριστερά κόμματα καταλαβάινουν ότι η Task Force θέλει να βοηθήσει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024