Βομβιστική επίθεση κοντά σε αρχηγείο του στρατού στο βόρειο Πακιστάν
Επίθεση καμικάζι σε πολυσύχναστη αγορά, κοντά σε αρχηγείο του στρατού, στο Ραβαλπίντι του βόρειο Πακιστάν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 άτομα.
Επίθεση καμικάζι σε πολυσύχναστη αγορά, κοντά σε αρχηγείο του στρατού, στο Ραβαλπίντι του βόρειο Πακιστάν στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 άτομα.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της τοπικής αστυνομίας, η αγορά αυτή θεωρείται από τις πιο ασφαλείς περιοχές της πόλης.
Η επίθεση αυτή σημειώνεται μία ημέρα μετά τη βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν στο Βόρειο Ουαζιριστάν κατά την οποία σκοτώθηκαν 20 πακιστανοί στρατιώτες.
Η επίθεση της Κυριακής, μια από τις πιο αιματηρές των τελευταίων ετών κατά του στρατού, είχε αναγκάσει τον πρωθυπουργό Ναουαάζ Σαρίφ να ματαιώσει το ταξίδι του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
