Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγινε... Λούι(ς) στο 93' o Aστέρας Τρίπολης στη Ριζούπολη

Εγινε… Λούι(ς) στο 93′ o Aστέρας Τρίπολης στη Ριζούπολη

Συγκλονιστικό ματς στη Ριζούπολη με τον Αστέρα Τρίπολη να φεύγει τελικά με το διπλό χάρη στο γκολ του Λούι στο 93', που έγραψε το τελικό σκορ 2-1 και τους παίκτες του Απόλλωνα να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν και τον βαθμό της ισοπαλίας παρά την υπεροπροσπάθεια τους.

Συγκλονιστικό ματς στη Ριζούπολη με τον Αστέρα Τρίπολη να φεύγει τελικά με το διπλό χάρη στο γκολ του Λούι στο 93′, που έγραψε το τελικό σκορ 2-1 και τους παίκτες του Απόλλωνα να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν και τον βαθμό της ισοπαλίας παρά την υπεροπροσπάθεια τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει στο 81′ με τον Πετρόπουλο (που είχε μπει αλλαγή), το γκολ που είχε πετύχει ο Καράσκο από το 39ο λεπτό.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Αστέρας Τρίπολης είχε τον έλεγχο του αγώνα. Κέρδιζε τις περισσότερες μάχες στο χώρο της μεσαίας γραμμής και κατάφερνε να δημιουργεί φάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Τρίπολης σημειώθηκε στο 28ο λεπτό. Τότε ο Ουσέρο τροφοδότησε, στην πλάτη της άμυνα του Απόλλωνα, τον Ντε Μπλάσις, ο τελευταίος σούταρε στην κίνηση, αλλά ο Τζόρβας έδιωξε εξαιρετικά.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Ντε Μπλάσις, το πέτυχε ο Καράσκο στο 39′. Εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα του Απόλλωνα, μπήκε δυνατά στην περιοχή, πρόλαβε τον Δεληζήση και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στα υπόλοιπα λεπτά ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες του δεν είχαν φαντασία, ήταν σπασμωδικές και η άμυνα της Τρίπολης κατάφερνε να διώχνει τους κινδύνους.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και μάλιστα πολύ γρήγορα είχε την ευκαιρία να φθάσει στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 60′ ο Ντάλμπεργκ λίγο πριν πλασάρει, είδε τον Λούι να τον σταματά, πάνω στη γραμμή. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 61ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία. Ο Ντάλμπεργκ στην αρχή και στη συνέχεια ο Φαρινόλα έχασαν καλές ευκαιρίες, με τον Μπαντή να αποδεικνύει την ετοιμότητα του.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες ο Απόλλωνας δεν έχασε την αποφασιστικότητά του και συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει για το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό ήρθε στο 81ο λεπτό με τον Πετρόπουλο. Τότε ο Μπαντής έκανε μεγάλο λάθος, έχασε την μπάλα μέσα από το χέρια του και ο Πετρόπουλος σουτάρει για να κάνει το 1-1. Το γκολ ανέβασε τη ψυχολογία των γηπεδούχων, οι οποίοι στα τελευταία λεπτά ανοίχτηκαν για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αυτό το πλήρωσαν, καθώς ο Αστέρας βρήκε διαδρόμους και στις καθυστερήσεις κατάφερε να «αρπάξει» τη νίκη. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάφα γύρισε την μπάλα από αριστερά, αυτή στρώθηκε στον Λούι και εκείνος με ένα πολύ όμορφο σουτ «πάγωσε» τη Ριζούπολη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Αλβάρες, Δεληζήσης, Κανακούδης, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Μίνγκας (76′ Πετρόπουλος), Λουσέρο (69′ Αρμπόουζ), Φαρινόλα, Ντάλμπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (64′ Σέτι), Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (68′ Ναβάρο), Καράσκο (80′ Κάφα), Μπαράλες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024