Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Εμμένει η Football League για άνοδο τριών ομάδων

Εμμένει η Football League για άνοδο τριών ομάδων

Παραμένει το αδιέξοδο αναφορικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και αντίστοιχα πόσες θα προβιβαστούν από τη Football League. Το διοικητικό συμβούλιο της τελευταίας, στη έκτακτη συνεδρίασή του το Σάββατο, αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από την προκήρυξη της Β' εθνικής, όπου αναφέρεται ότι την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία κερδίζουν τρεις ομάδες, ενώ σε μία λακωνική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «... θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο την υλοποίηση της απόφασης αυτής».

Παραμένει το αδιέξοδο αναφορικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και αντίστοιχα πόσες θα προβιβαστούν από τη Football League.

Το διοικητικό συμβούλιο της τελευταίας, στη έκτακτη συνεδρίασή του το Σάββατο, αποφάσισε ότι δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει από την προκήρυξη της Β’ εθνικής, όπου αναφέρεται ότι την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία κερδίζουν τρεις ομάδες, ενώ σε μία λακωνική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «… θα υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο τρόπο την υλοποίηση της απόφασης αυτής».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. της Football League αποφάσισε να παραστεί η Ένωση στην εκδίκαση της υπόθεσης στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αν και υπήρχαν σκέψεις να μην αποδεχθεί η διοργανώτρια αρχή της Β’ εθνικής τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024