Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus RC F 2014: Σοκ και δέος

Lexus RC F 2014: Σοκ και δέος

Με περισσότερους από 450 ίππους και σχεδίαση που προκαλεί, το κορυφαίο coupe της Lexus πραγματοποιεί την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών.


Στα παγωμένο Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πρόκειται να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του το πρώτο μεσαίων διαστάσεων coupe της Lexus.

To RC F, όπως ονομάζεται, δεν ξεχωρίζει μόνο για τον εκκεντρικό σχεδιασμό του αμαξώματος ή για την πολυτέλεια που έχει να επιδείξει το τετραθέσιο εσωτερικό, αλλά κυρίως για το V8 κινητήρα βενζίνης που κρύβει πίσω από τις μεταλλικές επιφάνειές του.

Σύμφωνα με την ίδια την ιαπωνική φίρμα, ο εν λόγω κινητήρας θα ξεπερνά σε ισχύ τους 450 ίππους, χωρίς ωστόσο να έχουν ανακοινωθεί, μέχρι σήμερα, οι ακριβείς προδιαγραφές του.

Το RC F διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να υποστηρίξει την ισχύ του θηριώδους μοτέρ. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι τροχοί των 19 ιντσών και τα ενεργά αεροδυναμικά βοήθημα, όπως η πίσω αεροτομή η οποία αναπτύσσεται αυτόματα μόλις η ταχύτητα κίνησης ξεπεράσει τα 80 χλμ./ώρα.

Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται και η εξέλιξη λιγότερο ισχυρών εκδοχών για το Lexus RC, οι οποίες ίσως προηγηθούν -στην ευρωπαϊκή αγορά- της κορυφαίας έκδοσης F.

auto.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024