Ο Γκαρσία φεύγει δανεικός… για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη και του Ζήση Βρύζα με τον Πάμπλο Γκασία, με τις δυο πλευρές να δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόθεση... μόνιμου χωρισμού. Έτσι, ο Ουρουγουανός που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον «δικέφαλο» του Βορρά αφού ο Χουμπ Στέφενς δεν τον υπολογίζει, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του σε άλλη ομάδα, με τη διοίκηση να κάνει αποδεκτό το αίτημά του και να του τονίζει ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή για να επιστρέψει σε άλλο πόστο, όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη και του Ζήση Βρύζα με τον Πάμπλο Γκασία, με τις δυο πλευρές να δείχνουν ότι δεν υπάρχει πρόθεση… μόνιμου χωρισμού.
Έτσι, ο Ουρουγουανός που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον «δικέφαλο» του Βορρά αφού ο Χουμπ Στέφενς δεν τον υπολογίζει, εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει ως δανεικός την καριέρα του σε άλλη ομάδα, με τη διοίκηση να κάνει αποδεκτό το αίτημά του και να του τονίζει ότι η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι ανοιχτή για να επιστρέψει σε άλλο πόστο, όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
Ο Γκαρσία έχει στα χέρια του προτάσεις από Ελλάδα και το εξωτερικό, ωστόσο ο ίδιος μάλλον θα προτιμήσει να παραμείνει στη χώρα μας για να μην μπει σε διαδικασία μετακόμισης η οικογένειά του.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2 HD.
Υποβιβάστηκε το Αιγάλεω μετά την ήττα του με 3-2 από τον Παναργειακό, μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των πλέι άουτ του Β΄ ομίλου. Σώθηκαν Ελλάς Σύρου και Athens Kallithea μετά το μεταξύ τους 0-0.
Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ της 2ης αγωνιστικής των play-off. Με Βάργκα-Ζίνι βασικούς η ομάδα του Νίκολιτς, με Λόβρεν αυτή του Λουτσέσκου.