Πτώση του ευρώ κατά 10% έναντι του δολαρίου εκτιμά η Credit Suisse
Πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου κατά 10% μέσα στο 2014 προβλέπουν οι αναλυτές της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse Group AG. Σύμφωνα με δημοσίευμα τους Bloomberg η Credit Suisse εκτιμά πως το ευρώ θα διολισθήσει κατά 10% το 2014 στα 1,24 δολάρια , από 1,3743 δολάρια στο τέλος του 2013. Σημειώνεται πως 40 οικονομικοί αναλυτές που ρωτήθηκαν από το Bloomberg τοποθετούν στο 1,28 την ισοτιμία ευρώ δολαρίου για το 2014.
Πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου κατά 10% μέσα στο 2014 προβλέπουν οι αναλυτές της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse Group AG.
Σύμφωνα με δημοσίευμα τους Bloomberg η Credit Suisse εκτιμά πως το ευρώ θα διολισθήσει κατά 10% το 2014 στα 1,24 δολάρια , από 1,3743 δολάρια στο τέλος του 2013.
Σημειώνεται πως 40 οικονομικοί αναλυτές που ρωτήθηκαν από το Bloomberg τοποθετούν στο 1,28 την ισοτιμία ευρώ δολαρίου για το 2014.
Όπως μάλιστα υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα το ευρώ δεν έχει υποχωρήσει περισσότερο από 10% σε ετήσια βάση από το 2005.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας