Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Μπεργκ και Μπαϊράμι η προπόνηση του ΠΑΟ

Με Μπεργκ και Μπαϊράμι η προπόνηση του ΠΑΟ

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (πρεμιέρα του δεύτερου γύρου), με τους Μάρκους Μπεργκ και Ερικ Μπαϊράμι να προπονούνται κανονικά. Εν τω μεταξύ, τόσο ο Παναιτωλικός όσο και η αστυνομία απάντησαν αρνητικά στο αίτημα των Πρασίνων για εισιτήρια και έτσι δεν θα υπάρχουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στις εξέδρες.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία των παικτών του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναιτωλικό (πρεμιέρα του δεύτερου γύρου), με τους Μάρκους Μπεργκ και Ερικ Μπαϊράμι να προπονούνται κανονικά.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου, είδε με μεγάλη του ικανοποίηση του δύο Σουηδούς να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα χωρίς να νιώθουν την παραμικρή ενόχληση.

Ο Μπεργκ ξεπέρασε τη θλάση που είχε υποστεί στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (16η αγωνιστική), ενώ ο συμπατριώτης του είναι πλέον 100% έτοιμος μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Ατζαγκούν και Μπαλμπόα, οι οποίοι πήραν μερικές ημέρες επιπλέον άδεια.

Χωρίς οπαδούς στο Αγρίνιο

Χωρίς τους οπαδούς του θα παραταχθεί στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός, την προσεχή Κυριακή με τον αήττητο στην έδρα του, Παναιτωλικό.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν τα εισιτήρια που τους αναλογούν, αλλά τόσο η ΠΑΕ, αλλά και η αστυνομία απάντησαν αρνητικά στο αίτημα αυτό κι ως εκ τούτου στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024