Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ και πανηγύρισε για τον… ΚΑΟΔ
Τη δέκατη νίκη του σε 11 αγωνιστικές στην Α1 Ανδρών, σημείωσε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 81-61. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τη νίκη με 20 πόντους διαφορά. Μάλιστα, οι στο τέλος του αγώνα οι «πράσινοι» είχαν άλλο ένα λόγο να πανηγυρίζουν, αφού ο βασικός αντίπαλός τους για τον τίτλο, γνώρισε την ήττα στη Δράμα και πλέον, το «τριφύλλι» αποκτά τεράστιο προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονονική περίοδο.
Τη δέκατη νίκη του σε 11 αγωνιστικές στην Α1 Ανδρών, σημείωσε την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟΚ με 81-61. Οι δύο ομάδες ήταν αρκετά κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να επιβάλουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τη νίκη με 20 πόντους διαφορά.
Μάλιστα, οι στο τέλος του αγώνα οι «πράσινοι» είχαν άλλο ένα λόγο να πανηγυρίζουν, αφού ο βασικός αντίπαλός τους για τον τίτλο, γνώρισε την ήττα στη Δράμα και πλέον, το «τριφύλλι» αποκτά τεράστιο προβάδισμα για την πρώτη θέση στην κανονονική περίοδο.
Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε «ζεστά» τον αγώνα και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να πάρει προβάδισμα τεσσάρων πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (16-20). Στη συνέχεια βελτιώθηκε, κατάφερε να σπάσει την ζώνη του Μαρκόπουλου και με ένα σερί 10-0, μετά από τρίποντο του Κάρι να προσπεράσει με 26-20 για να λήξει το ημίχρονο 42-33 υπέρ των «πρασίνων».
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η διαφορά ήταν 63-53, ο Παναθηναϊκός με 9-2 επιμέρους σκορ, ανέβασε τη διαφορά στους 17 πόντους (72-55) και από εκείνο το σημείο και μετά δεν κοίταξε ξανά πίσω για να φτάσει τελικά στο εύκολο 81-61.
Τα δεκάλεπτα: 16-20, 42-33, 63-53, 81-61
Διαιτητές: Καρακατσούνης – Καλδίρης – Πουρσανίδης Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Πεδουλάκης): Μπράμος 6, Κάρι 9 (1), Μπατίστ 5, Φώτσης 7 (1), Λάσμε 14, Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης 9 (1), Γκιστ 16 (1), Παππάς 4 (1), Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 6, Αποστολίδης.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 11 (1), Κούπερ 13 (3), Χαραλαμπίδης 2, Τσόχλας, Βουτσίτσεβιτς, Τσαιρέλης 15 (1), Δέδας 3 (1), Καλλές 2, Μπόγρης 8, Κασελάκης 5 (1), Λιάπης, Κόνιαρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442