Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Χάρης Τομπούλογλου
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, μετά την απολογία του, ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 150.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. «Η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της» δήλωσε εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου.
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, μετά την απολογία του, ο
μέχρι πρότινος πρόεδρος του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
Στον κ. Τομπούλογλου επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 150.000 ευρώ και οι περιοριστικοί όροι της
απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δυο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.
«Επιβεβαιώθηκε η αρχική μου δήλωση ότι πιστεύω στον Θεό και στη Δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη έκανε το καθήκον της» δήλωσε, εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου και ευχαρίστησε «μόνον όσους επιφυλάχθηκαν και δεν με καταδίκασαν τηλεοπτικά».
Νωρίτερα απολογήθηκε και ο φερόμενος ως συνεργός του κ. Τομπούλογλου, για τον οποίο ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει ποινική εμπλοκή στην υπόθεση των χρημάτων.
Ο κ. Τομπούλογλου απολογήθηκε για την υπόθεση χρηματισμού από εταιρεία, την οποία φέρεται να εκβίαζε, αν και η εταιρεία είχε κερδίσει σε διαγωνισμό του νοσοκομείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κορωπί: Χειροπέδες σε 48χρονη influencer – Οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκαν αναβολικά στο αυτοκίνητο
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
