Δέκα νεκροί από ανατροπή ρυμουλκού σε ναυπηγείο της Σμύρνης
Τουρκικό ρυμουλκό ανετράπη την ώρα που βρισκόταν σε ναυπηγείο στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για επισκευή, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, οκτώ στρατιωτικοί και δύο πολίτες. Άλλοι 17 στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Τουρκικό ρυμουλκό ανετράπη την ώρα που βρισκόταν σε ναυπηγείο στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου για επισκευή, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Οκτώ από τους δέκα νεκρούς ήταν στρατιωτικό προσωπικό και οι δύο άλλοι πολίτες, μετέδωσαν μέσα ενημέρωσης. Δεκαεπτά ακόμη στρατιώτες τραυματίστηκαν.
Το ρυμουλκό TCG Degirmendere καθελκυόταν αφού είχε επισκευαστεί σε ναυπηγείο της Σμύρνης όταν ξαφνικά έγειρε και πήρε νερά, όπως ανέφεραν οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ
- Γιατί αυξάνονται τα προβλήματα συμπεριφοράς στους σκύλους που ζουν στην πόλη;
- Ο CEO της Euroleague θα συζητήσει με 8 ομάδες για νέο συμβόλαιο
- Καβάλα: Αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο AT
- Οι Αθώοι: Η ώρα της καταδικαστικής απόφασης πλησιάζει
- «Επιχείρηση συγκάλυψη» από την κυβέρνηση για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές – Σφυροκόπημα από την αντιπολίτευση
- Κίνα: Hotpot, τσάι με φυσαλίδες και αθλητικά ρούχα – Το «made in China» τρεντάρει στις διεθνείς αγορές
- Χρυσοχοΐδης: Νομοθετική ρύθμιση για ηλεκτρικά πατίνια προανήγγειλε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442