Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λούκας «σέρβιρε» τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού

Ο Λούκας «σέρβιρε» τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κατσικάς στο 10' και οι Τζιόλης (81'), Αθανασιάδης (83') ήταν οι σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά. Φωνάζει ο Λεβαδειακός για το λανθασμένα ακυρωθέν ως οφ σάιντ γκολ που σημείωσε στο 79'.

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ο Κατσικάς στο 10′ και οι Τζιόλης (81′), Αθανασιάδης (83′) ήταν οι σκόρερ του «δικεφάλου» του Βορρά. Φωνάζει ο Λεβαδειακός για το λανθασμένα ακυρωθέν ως οφ σάιντ γκολ που σημείωσε στο 79′.

Ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ γρήγορα το προβάδισμα στο παιχνίδι, με το γκολ του Κατσικά στο 10ο λεπτό με καρφωτή κεφαλιά, μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Στοχ (1-0). Ο κεντρικός αμυντικός του «δικεφάλου» σκόραρε στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα μετά από αρκετό καιρό, ωστόσο, οι Βοιωτοί δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν για την ισοφάριση.

Στο 18΄ έφτασαν κοντά στο στόχο τους, όμως, ο Τζαβέλλας πρόλαβε τον Ροτζέριο κι έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 21΄ το σουτ του Λαμπρόπουλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γλύκου. Νέα καλή φάση για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στο 25΄, αυτή την φορά με το Ορτέγκα να πλασάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Παίχτηκε κυρίως παιχνίδι κέντρου, με πολλά λάθη εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν κυρίως με βαθιές μπαλιές να δημιουργήσουν προβλήματα στην άμυνα του Λεβαδειακού, χωρίς να καταφέρουν κάτι το ουσιαστικό.

Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί δεν βρήκαν τους διαδρόμους, όπως έγινε στο πρώτο 25λεπτο, για να μπουν στην περιοχή του Γλύκου, που πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα 45λεπτα στην καριέρα του.

Στα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου μέρους παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο, ωστόσο, στο τελευταίο 20λεπτο που ο Λεβαδειακός ανοίχτηκε για να ισοφαρίσει, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ.

Η πρώτη τελική προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην επανάληψη έγινε στο 69΄ με την κεφαλιά του Αθανασιάδη να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του διεθνή επιθετικού στο 64΄, ενώ ένα λεπτό μετά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Λαμπρόπουλου από το Γλύκο, με το διαιτητή Θάνο να δείχνει κόρνερ. Ο Λεβαδειακός πέτυχε γκολ με τον Ορτέγκα στο 79΄, αλλά ακυρώθηκε λανθασμένα από το βοηθό που υπέδειξε σε θέση οφσάιντ το σκόρερ των «πράσινων».

Η φάση αυτή εκνεύρισε την ομάδα του Καραγεωργίου, που μέσα σε τρία λεπτά δέχτηκε δύο γκολ, από ισάριθμες ασίστ του Λούκας από δεξιά και σκόρερ τους Τζιόλη (81′ με διπλή προσπάθεια) και Αθανασιάδη στο 83΄ με δυνατό σουτ.

Τελευταία καλή φάση του αγώνα ήταν το δοκάρι του Λίνο στο 87′.

Διαιτητής: Δ.Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Κίτσιου, Στοχ

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Λαζάρ, Τζιόλης, Στοχ (78΄ Ολίσε), Λούκας (85΄ Πόζογλου), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (63΄ Βούκιτς)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Γεωργίου, Σαγκουϊνέτι, Μαρτίνεθ (78΄ Καπό), Νικολακάκης, Πετράτζι, Λαμπρόπουλος, Κάντζι (85΄ Ιωαννίδης), Ορτέγκα, Ροτζέριο (63΄ Μάντζιος).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024