Σωματεία εργαζομένων πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το υπ.Εργασίας
Συγκέντρωση, με αίτημα τη λήψη μέτρων για την ουσιαστική προστασία των ανέργων, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας σωματεία εργαζομένων, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και του Συνδικάτου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Κλειστή η Σταδίου.
Συγκέντρωση, με αίτημα τη λήψη μέτρων για την ουσιαστική προστασία των ανέργων, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα έξω από το υπουργείο Εργασίας σωματεία εργαζομένων, με πρωτοβουλία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας και του Συνδικάτου της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η οδός Σταδίου.
Προηγήθηκε συγκέντρωση των σωματείων των εργαζομένων στην Ομόνοια.
Μεταξύ άλλων, τα σωματεία των εργαζομένων διεκδικούν: Έκτακτο βοήθημα για όλους τους ανέργους, ο χρόνος ανεργίας να υπολογίζεται ως συντάξιμος, αύξηση του επιδόματος ανεργίας και παροχής του για όλο το διάστημα της ανεργίας, καμιά διακοπή ρεύματος, άμεση επανασύνδεση σε όσα σπίτια εργατών και ανέργων έχει διακοπεί, κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο