Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη Ερντογάν στις Βρυξέλλες, στην Τουρκία μεταβαίνει ο Ολάντ

Επίσκεψη Ερντογάν στις Βρυξέλλες, στην Τουρκία μεταβαίνει ο Ολάντ

Στις Βρυξέλλες, για συνομιλίες με τους Χέρμαν βαν Ρομπάι, Ζοζέ Μπαρόζο και Μάρτιν Σουλτς, θα βρίσκεται στις 21 Ιανουαρίου ο Ταγίπ Ερντογάν, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα (27-28 Ιανουαρίου) θα υποδεχθεί στην Τουρκία τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. «Οι επισκέψεις αυτές θα αποτελέσουν ευκαιρία για να δοθεί μια νέα ώθηση, ένας νέος ενθουσιασμός, στις σχέσεις μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται στις 21 Ιανουαρίου ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ενώ στα τέλη του ίδιου μήνα (27-28 Ιανουαρίου) θα υποδεχθεί στην Τουρκία τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

«Ο γάλλος πρόεδρος θα επισκεφθεί την Τουρκία στις 27 και 28 Ιανουαρίου» δήλωσε ο Τ.Ερντογάν στην ομιλία που εκφώνησε τη Δευτέρα, στην Άγκυρα, κατά την τελετή υπογραφής της συμφωνίας με την ΕΕ για την επανεισδοχή παράνομων μεταναστών.

«Ο ίδιος θα πραγματοποιήσω μια επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες. Οι επισκέψεις αυτές θα αποτελέσουν ευκαιρία για να δοθεί μια νέα ώθηση, ένας νέος ενθουσιασμός, στις σχέσεις μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο τούρκος πρωθυπουργός.

Ο Ταγίπ Ερντογάν διευκρίνισε πως στις 21 Ιανουαρίου θα έχει συνομιλίες στις Βρυξέλλες με τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

Η ΕΕ αποφάσισε τον Οκτώβριο να επαναλάβει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της με την Τουρκία, οι οποίες είχαν παραλύσει εδώ και τρία χρόνια, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο των διαπραγματεύσεων αυτών με την Άγκυρα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Οι βολές ήταν 35-10 για τον Παναθηναϊκό στο game 5 και 123-78 στη σειρά!

Έσπασε όλα τα ρεκόρ σε κερδισμένες βολές ο Παναθηναϊκός- Έφτασε απόχε στις 35 είχε στη σειρά σχεδόν 26 ανά παιχνίδι!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024