Ο Κώστας Φλίσκας θα παραμείνει στο δυναμικό της Ξάνθης, καθώς η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του, χωρίς να διευκρινίζει το χρόνο επέκτασης. Το τρέχον συμβόλαιο του 32χρονου μέσου έληγε το καλοκαίρι, όμως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Είναι τιμή για την ομάδα μας η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φλίσκα».
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις