Ο Κώστας Φλίσκας θα παραμείνει στο δυναμικό της Ξάνθης, καθώς η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση του συμβολαίου του, χωρίς να διευκρινίζει το χρόνο επέκτασης. Το τρέχον συμβόλαιο του 32χρονου μέσου έληγε το καλοκαίρι, όμως οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Είναι τιμή για την ομάδα μας η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φλίσκα».
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο επεσήμανε ότι έχει πρόταση ανανέωσης και από τη Μπενφίκα.
Μετά τη νίκη της με 29-27 στη Χαλκίδα, η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από την Ολλανδία στη ρεβάνς των πλέι οφ για την πρόκριση στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χάντμπολ των ανδρών.
Πάει να σπάσει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ... αποτυχίας η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έχασε στον τελικό του ασιατικού Champions League 2 - Κλάμα στον πάγκο από τον Πορτογάλο.