Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aprilia & Moto Guzzi: Διαδικτυακά... αξιοθέατα!

Aprilia & Moto Guzzi: Διαδικτυακά… αξιοθέατα!

Στον "αέρα" βρίσκονται πλέον οι πλήρεις σε περιεχόμενο και "ευκολοδήγητες" σε περιήγηση ιστοσελίδες της Aprilia και της Moto Guzzi.

Αν και είχαν μείνει λίγο πίσω στην σχάρα εκκίνησης της διαδικτυακής παρουσίας, οι ελληνικές εκδόσεις τόσο της, αγωνιστικών καταβολών, Aprilia όσο και της θρυλικής Moto Guzzi άνοιξαν το γκάζι, κάλυψαν την απόσταση από τον ανταγωνισμό και «ανέβηκαν» θέσεις στην κατάταξη.

Το site της Aprilia (www.aprilia.com.gr)χαρακτηρίζεται από δυναμικό περιεχόμενο, ευκολία στην πλοήγηση, μοντέρνο design και διαδραστικότητα.

Στο www.aprilia.com.gr οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να μάθουν όλα τα νέα της ιταλικής εταιρίας, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της και τη γκάμα των μοντέλων της, τα οποία διαθέτουν αναλυτική προϊοντική ενημέρωση, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τεχνικές παρουσιάσεις.

Ολόκληρη η γκάμα των μοτοσικλετών και των scooter των Aprilia και Scarabeo, παρουσιάζεται με κάθε λεπτομέρεια, ενώ συμπεριλαμβάνεται και ο επικαιροποιημένος κατάλογος με τα επώνυμα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό για τους αναβάτες.

Η ιστοσελίδα της Aprilia παρέχει επίσης χρηστικές πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους, όπως τα σημεία πώλησης, τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα service αλλά και τις προωθητικές ενέργειες της ιταλικής μάρκας στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα, καθώς οι 52 παγκόσμιοι τίτλοι που «βαραίνουν» το παλμαρέ της Aprilia αποτελούν τεκμήριο των αγωνιστικών της γονιδίων, οι σχεδιαστές του site δεν παρέλειψαν να συμπεριλάβουν και τον σύνδεσμο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike.

Ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι επίσης ο σύνδεσμος με το προϊοντικό και το εταιρικό περιοδικό της Piaggio, Wide Magazine.

Διαφορετικό στήσιμο διαπνέει την ελληνική έκδοση τοu site της Moto Guzzi. Στη σελίδα www.motoguzzi.gr θα δείτε όλα τα μοντέλα της Moto Guzzi, με αναλυτικές τεχνικές περιγραφές και πλούσιο ενημερωτικό υλικό.

Ταυτόχρονα εκτός από τις χρηστικές πληροφορίες στις ανάλογες ενότητες μπορείτε να εξερευνήσετε με παραμέτρους την γκάμα των ρούχων και των αξεσουάρ.

Στην ενότητα «Πάθος» θα ανακαλύψετε το μουσείο της Moto Guzzi στο Mandello del Lario και τη σήραγγα αεροδυναμικών δοκιμών και θα ενημερωθείτε για το Moto Guzzi World Club, ένα από τα πιο δυναμικά μοτοσυκλετιστικά clubs, που ενώνει παγκόσμια όλους τους ιδιοκτήτες – κατόχους των μοτοσικλετών με σήμα τον αετό.

Στην υποενότητα «Ιστορία» θα μάθετε την ιστορία της θρυλικής εταιρείας που μετράει πάνω από 90 χρόνια παρουσίας στο μοτοσικλετιστικό σύμπαν.

Τέλος, η υποενότητα «Αρχείο», απευθύνεται αποκλειστικά σε κατόχους συλλεκτικών μοντέλων και τους δίνει τη δυνατότητα να λάβουν μέσω του ιστορικού αρχείου, πληροφορίες σχετικά με την αποκατάσταση, τη συντήρηση κα τη διαδικασία υιοθέτησης εγκεκριμένων πιστοποιήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο από εποπτεύοντες οργανισμούς.

auto.in.gr

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024