Προπονήθηκε ο Λάσμε, αλλά χτύπησε και αποχώρησε ο Παππάς
Με επιστροφές, αλλά και... απρόοπτα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου με νίκη οι «πράσινοι «σφραγίζουν» την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκα. Έτσι, ενώ ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πεδουλάκη, ο Νίκος Παππάς χτύπησε το δεξί χέρι του στη διάρκεια της προπόνησης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Με επιστροφές, αλλά και… απρόοπτα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πολύ κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου με νίκη οι «πράσινοι «σφραγίζουν» την πρόκριση στο Top 16 της Ευρωλίγκα.
Έτσι, ενώ ο Στεφάν Λάσμε επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πεδουλάκη, ο Νίκος Παππάς χτύπησε το δεξί χέρι του στη διάρκεια της προπόνησης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.
Εκτός έμεινε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, προκειμένου ν’ αναρρώσει πλήρως από την ίωση και ο Τζέιμς Γκιστ για προληπτικούς λόγους.
Στις προπονήσεις που θ’ ακολουθήσουν, οι «πράσινοι» θ’ ανεβάσουν την ένταση και μένει να μάθουμε αν θα είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Premier League: Νέος κανονισμός κατά των «ψεύτικων» τραυματισμών των τερματοφυλάκων
- Η διαχείριση των hydration breaks στη La Liga
- «Περιμένει άμεσα τον Μάγερ στην Ολλανδία η ΑΕΚ»
- «Αυτά είναι τα χρήματα που θέλει η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ρόδρι»
- Εθνική Εφήβων: Κόντρα στη Σερβία για τη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U18
- «Ροντέο» σε αγώνα γυναικών στη Βραζιλία: Παίκτρια εκτός εαυτού, κλώτσησε στο κεφάλι αντίπαλό της! (vid)
- Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέγραψε στους Σίξερς, αλλά δεν θα μένει στη Φιλαδέλφεια! – Ποιος είναι ο λόγος
- Η ΑΕΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Βόλφσμπουργκ για τον Μάγερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/kristijan-arsov-viAo6P8yqHI-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442