Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Easy Jet:

Easy Jet: «Ακούμε τον πελάτη!»

Η EasyJet, η αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Στέλιο Χατζηιωάννου το 1995 για να ανατρέψει την έως τότε έννοια του αεροπορικού ταξιδιού, αποτελεί επί 17 και πλέον έτη το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο αερομεταφορέα του Ηνωμένου Βασιλείου. Η EasyJet, που μεταφέρει πάνω από 60 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, συνδυάζει αεροδρόμια σε […]

Η EasyJet, η αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Στέλιο Χατζηιωάννου το 1995 για να ανατρέψει την έως τότε έννοια του αεροπορικού ταξιδιού, αποτελεί επί 17 και πλέον έτη το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο αερομεταφορέα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η EasyJet, που μεταφέρει πάνω από 60 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, συνδυάζει αεροδρόμια σε κομβικά σημεία και μια ευρεία γκάμα προορισμών, κάτι που σημαίνει ότι έχει την ικανότητα να καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις διαφορετικών γεωγραφικών περιοχών και διαφορετικών τύπων πελατών.

Η EasyJet έχει ως πρωταρχικό στόχο της να κάνει τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά για τους πελάτες της. Για να γίνει η αερομεταφορά των πελατών της εταιρείας μια πραγματικά ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, η Easy Jet ακούει τους πελάτες της, αφουγκράζεται τις επιθυμίες τους και ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες τους.

Η EasyJet προσφέρει εξαιρετικό «value for money», με το μέσο ναύλο της να είναι χαμηλότερος από εκείνον οποιασδήποτε άλλης αερογραμμής σε κεντρικά αεροδρόμια. Με ένα σύγχρονο στόλο υψηλής τεχνολογίας στη διάθεσή της, η εταιρεία προσφέρει περισσότερες από 600 πτήσεις ανάμεσα σε 130 αεροδρόμια σε 30 χώρες, πετά δε σε 44 από τα 50 μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης.

Το καλοκαίρι του 2014 η EasyJet εγκαινιάζει 5 νέα δρομολόγια στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία θα συνδέει την Αθήνα με το Αμβούργο, το Ηράκλειο με το Εδιμβούργο, την με τη Γλασκώβη, τη Μύκονο και την Κέρκυρα με τη Νάπολη. Ξεκινώντας με σχετικά χαμηλό ναύλο, από 27 € απλής διαδρομής συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, η Easy Jet προσφέρει περισσότερες επιλογές και δυνατότητες και στους έλληνες ταξιδιώτες, για να επισκεφθούν τους δημοφιλείς αυτούς τουριστικούς προορισμούς, είτε για επιχειρηματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής.

Με τους νέους αυτούς προορισμούς η Easy Jet θα αυξήσει το 2014 τη χωρητικότητα των πτήσεών της στην ελληνική αγορά κατά 7% σε σχέση με φέτος, ενώ ο αριθμός των επιβατών της από και προς την Ελλάδα αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια. Η εταιρεία έχει ήδη μεταφέρει τον τελευταίο χρόνο 1,7 εκατομμύρια επιβάτες στο πλαίσιο 55 δρομολογίων από και προς την Ελλάδα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Ο Mike Campbell, Europe Director της Easy Jet, δήλωσε σχετικά: «Η EasyJet έχει τη χαρά να ανακοινώσει 5 νέους προορισμούς προς την Ελλάδα, με αύξηση 7% στη χωρητικότητα των πτήσεών της από χρόνο σε χρόνο. Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την αεροπορική βιομηχανία και οι σημερινές ανακοινώσεις μας επιβεβαιώνουν τη δέσμευσή μας προς τη χώρα. Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς θερινούς προορισμούς και είναι χαρά μας που συμβάλλουμε στην προώθησή της, μεταφέροντας νέους επιβάτες από όλο το δίκτυό μας, το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη. Με αυτόν τον τρόπο η Easy Jet προσφέρει ακόμη στους έλληνες καταναλωτές περισσότερες επιλογές για πιο εύκολα και προσιτά ταξίδια σε σημαντικούς προορισμούς της Ευρώπης, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024