Ανοιχτές πόρτες για όσους βουλευτές ρίξουν την κυβέρνηση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να συμφωνούν μαζί του, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης.

«Όσοι ρίξουν την κυβέρνηση θα έχουν συμβάλει στο να μπει ένα τέλος στην πιο αντικοινωνική και καταστροφική πολιτική που γνώρισε ο τόπος τις τελευταίες δεκαετίες. Θα έχουν στοιχηθεί με την πλατιά απαίτηση του λαού μας να απαλλαγεί από την κυβέρνηση της κοινωνικής διάλυσης και της συρρίκνωσης της Δημοκρατίας» τονίζει ο κ.Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στην Realnews.

Και προσθέτει: «Μια τέτοια πολιτική πράξη θα γονιμοποιήσει πολιτικές διεργασίες. Οι πόρτες σε μας είναι ανοιχτές σε όσους συμφωνούν με τις προτάσεις μας και είναι φερέγγυοι απέναντι στο λαό πως μπορούν να τις υπηρετήσουν με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια. Πάντως κάδος ανακύκλωσης δεν σκοπεύουμε να γίνουμε».
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται προσωπικά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τον για «αλαζονικό και επιθετικό βερμπαλισμό», αλλά και για «προσωπικούς λόγους» που έχει να συμπορεύεται με τον Αντώνη Σαμαρά, επιζητώντας την αλληλεγγύη σε υποθέσεις που τον αφορούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Γράψτε το σχόλιό σας