Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατρόμητος άντεξε με δέκα και πήρε τον βαθμό από τον Πλατανιά

Ο Ατρόμητος άντεξε με δέκα και πήρε τον βαθμό από τον Πλατανιά

Δεν ανέδειξε νικητή το δεύτερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στα Περιβόλια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρες στο 26', αλλά στο 37' ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες. Από το 43' ο Ατρόμητος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δεν ανέδειξε νικητή το δεύτερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, καθώς Πλατανιάς και Ατρόμητος έμειναν στο 1-1 στα Περιβόλια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τόρες στο 26′, αλλά στο 37′ ο Παπαδόπουλος ισοφάρισε για τους Περιστεριώτες. Από το 43′ ο Ατρόμητος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αν κάποια ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί κερδισμένη από το σημερινό ματς αυτή είναι ο Ατρόμητος. Το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Τόρες στο 26΄, ωστόσο, κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα και στο 37΄ να «απαντήσει» με το Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Το πιο σημαντικό, όμως, για τους Περιστεριώτες ήταν πως αγωνίστηκαν για περισσότερο από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και στο διάστημα αυτό ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν από τους γηπεδούχους.

Ο Πλατανιάς είχε μία ακόμη καλή στιγμή με τον Φανούρη Γουνδουλάκη λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ωστόσο, στο 41′ ο Μπρίτο ήταν εκείνος που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο.

Για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, που χρειάζεται βαθμούς στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο βαθμός που απέσπασε δεν την βοηθάει όσα θα ήθελε.

Διαιτητής: Δ.Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Κίτρινες: Τετέ – Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας
Κόκκινες: Γιαννούλης (43΄ δεύτερη κίτρινη).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (60΄ Κάταϊ), Τόρες, Γουνδουλάκης (78΄ Σιώπης), Μοράλ (86΄ Μπεριάν)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (11΄ Γεωργίου), Ουμπίντες (88′ Καραμάνος), Μπρίτο (73΄ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Παπαδόπουλος

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024