Λάσμε και Γκιστ δεν «έβγαλαν» την προπόνηση του ΠΑΟ
Ο Στεφάν Λάσμε μπορεί να έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (29/11, 21:30), αλλά οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο παραμένουν. Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς Γκιστ ακολούθησε μέρος της προπόνηση, καθώς αισθάνεται τράβηγμα στην αριστερή γάμπα.
Ο Στεφάν Λάσμε μπορεί να έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στην αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (29/11, 21:30), αλλά οι ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο παραμένουν.
Ο Γκαμπονέζος σέντερ, ο οποίος έχει χάσει τις αναμετρήσεις με Λιέτουβος Ρίτας και Άρη από τη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο, προσπάθησε βγάλει μέρος της σημερινής προπόνησης, αλλά οι ενοχλήσεις δεν του επέτρεψαν.
Ωστόσο, η αισιοδοξία για επιστροφή του παραμένει στο «πράσινο στρατόπεδο». Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς Γκιστ ακολούθησε μέρος της προπόνηση, καθώς αισθάνεται τράβηγμα στην αριστερή γάμπα. Ωστόσο, θέμα απουσίας του από τον αγώνα με την Λαμποράλ δεν υφίσταται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Α1 πόλο γυναικών: Το πρόγραμμα της σεζόν 2026-27
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442