Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Creta Farms: Ανάπτυξη με νέα προϊόντα

Η Creta Farms συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με ανώτερης ποιότητας αυθεντικά προϊόντα, τα Εν Ελλάδι Gourmet και τα Νέα Παραδοσιακά Χωριάτικα Λουκάνικα. Ειδικότερα, η Creta Farms ενισχύει την πιο ποιοτική και γευστική κατηγορία των προϊόντων της, τα Εν Ελλάδι Gourmet, λανσάροντας ένα νέο κωδικό, τον Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή. Πρόκειται […]

Η Creta Farms συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με ανώτερης ποιότητας αυθεντικά προϊόντα, τα Εν Ελλάδι Gourmet και τα Νέα Παραδοσιακά Χωριάτικα Λουκάνικα.

Ειδικότερα, η Creta Farms ενισχύει την πιο ποιοτική και γευστική κατηγορία των προϊόντων της, τα Εν Ελλάδι Gourmet, λανσάροντας ένα νέο κωδικό, τον Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή. Πρόκειται για μία νέα γευστική πανδαισία, όπου, ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας, μαρινάρεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πραγματοποιώντας τη διαδικασία καπνίσματός του με ξύλο οξιάς, χωρίς άμυλο και χωρίς γλουτένη.

Παράλληλα, η Creta Farms προχωρά και σε ανανέωση της εικόνας της Εν Ελλάδι Gourmet κατηγορίας, δημιουργώντας νέα ταυτότητα με τη χρήση της σφραγίδας «βουλοκέρι» σε έντονο κόκκινο χρώμα, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία ετοιμάζονται με χειροποίητο τρόπο.

Στην κατηγορία προϊόντων Εν Ελλάδι Gourmet η Creta Farms έχει ήδη την Εν Ελλάδι Gourmet Ψητή Γαλοπούλα, η οποία αποτελείται από δύο ατόφια φιλέτα γαλοπούλας, μαριναρισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έναν υπέροχο συνδυασμό μυρωδικών. Ακόμη, συμπεριλαμβάνει το Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο Κοτόπουλου και τη Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Ορεινό, τα οποία παράγονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Τέλος, η Εν Ελλάδι Gourmet Μορταδέλα παράγεται από εκλεκτό κρέας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά, φιστίκι και ολόκληρο μαύρο πιπέρι.

Επιπλέον, η Creta Farms αναβαθμίζει και την προϊόντική κατηγορία των Χωριάτικων Λουκάνικων της, διευρύνοντας τη γκάμα τους με παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα γεμάτα γεύση και άρωμα χωριού, καπνισμένα με ξύλα οξιάς. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει νέες συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τη συνταγή με Πράσο από τα Τρίκαλα, τη συνταγή με Πορτοκάλι από τη Μάνη, και τις συνταγές από την Κρήτη με Μυρωδικά, αλλά και με Κρασί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024