Συνελήφθησαν στην Αλβανία τέσσερις από τους επτά «επικίνδυνους» δραπέτες
Οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας συνέλαβαν την Κυριακή τέσσερις από τους επτά «επικίνδυνους» ισοβίτες που είχαν αποδράσει το προηγούμενο βράδυ από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κορυτσάς. Για την απόδραση είχαν ενημερωθεί μάλιστα η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ.
Οι αστυνομικές αρχές της Αλβανίας συνέλαβαν την Κυριακή τέσσερις από τους επτά «επικίνδυνους» ισοβίτες που είχαν αποδράσει το προηγούμενο βράδυ από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κορυτσάς .
Έπειτα από σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Αλβανίας, οι κάτοικοι της χώρας είχαν κληθεί να προσέχουν καθώς οι δραπέτες είναι οπλισμένοι, ενώ η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ ενημερώθηκαν για το ενδεχόμενο οι ισοβίτες να αναζητήσουν καταφύγιο στο έδαφός τους.
Μάλιστα η αλβανική αστυνομία δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ για οποιονδήποτε δώσει πληροφορίες για τους δραπέτες.
Έρευνα ξεκίνησε στο μεταξύ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι ισοβίτες αφόπλισαν τους φύλακες και απέδρασαν από τις φυλακές Ντρένοβα όπου φιλοξενούνται 320 κρατούμενοι.
Συνολικά στα 22 σωφρονιστικά ιδρύματα της Αλβανίας υπάρχουν 4.537 κρατούμενοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας για την καθηγήτρια που φέρεται να δεχόταν bullying από μαθητές
- Ερυθρός Αστέρας: Οι «ελληνικές» ευχές για τα γενέθλια του Ολυμπιακού
- ΔΥΠΑ: Αρχισαν οι αιτήσεις για το επίδομα 750 ευρώ – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα
- MEGA Stories: Υποκλοπές – Η καταδίκη των 4 και οι αόρατοι εντολείς
- Die Zeit: Συνελήφθη ύποπτος στην Κύπρο που σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις για την Χαμάς
- Παναιτωλικός: Στα χρώματα της ομάδας για τα 100 χρόνια η Γέφυρα Ρίου–Αντιρρίου (vid)
