Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλω να παίξω και να βοηθήσω» είπε ο Πράνιτς

«Θέλω να παίξω και να βοηθήσω» είπε ο Πράνιτς

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Παρασκευή οι Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τους διεθνείς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Μάλιστα, ο Ντάνιελ Πράνιτς που αγωνίστηκε και στα δύο 90λεπτα της Κροατίας με την Ισλανδία, είπε στον Έλληνα τεχνικό ότι θέλει να αγωνιστεί με τον ΠΑΣ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Παρασκευή οι Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης και Μπαϊράμι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε με τους διεθνείς που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους προκειμένου να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Μάλιστα, ο Ντάνιελ Πράνιτς που αγωνίστηκε και στα δύο 90λεπτα της Κροατίας με την Ισλανδία, είπε στον Έλληνα τεχνικό ότι θέλει να αγωνιστεί με τον ΠΑΣ: «Κόουτς είμαι εντάξει και θέλω να παίξω και να βοηθήσω» είπε ο Κροάτης χαρακτηριστικά.

Ο Αναστασίου από την πλευρά του προσπαθεί να επαναφέρει τους ποδοσφαιριστές του σε συνθήκες Σούπερ Λιγκ, τονίζοντάς τους τις δυσκολίες για το κεκλεισμένων των θυρών ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Στη προπόνηση της Παρασκευής οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων 5 εναντίον 5 σε μικρό χώρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024